Başkan Güngör; “Birlik ve Beraberlikle Acılarımızın Üstesinden Geleceğiz”
Kahramanmaraş HaberleriBüyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Beşiktaş JK tarafından Merkez Spor Kompleksi’nde konumlandırılan çadır alanını ziyaret etti.
Depremin meydana geldiği ilk andan itibaren gece gündüz sahada vatandaşların yanında olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Beşiktaş JK tarafından Merkez Spor Kompleksi’nde kurulan çadırları ziyaret etti. Başkan Hayrettin Güngör, “Şehrimizde bir yandan afet ve acil durum yönetim çalışmalarımızı sürdürürken bir yandan da hemşehrilerimizin barınma ve yeme içme ihtiyaçlarının karşılanması noktasında yoğun gayret gösteriyoruz. Hamdolsun bu noktada hükümetimiz, kamu kurum ve kuruluşlarımız ve gönüllülerimizle çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor” diye konuştu.
Geçici Barınma Merkezleri Kuruluyor
Başkan Güngör, “Şehrimizin farklı noktalarında geçici barınma merkezleri kuruluyor. Taziye evlerimizde de barınma sağlıyoruz. Vatandaşlarımıza günlük sıcak yemek ve ekmek ulaştırıyoruz. Daima hemşehrilerimizin yanındayız, onları yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Bugün de Beşiktaş JK tarafından Merkez Spor Kompleksi içerisinde kurulan çadırları ziyaret ettik. Sabırla, birlik ve beraberlikle acılarımızın üstesinden geleceğiz. Beşiktaş Kulübü’ne ve bu noktada desteğini eksik etmeyen tüm kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyoruz” cümlelerini kaydetti.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş’ta Aktif Yaşam Merkezi, Halk Sağlığı Haftasında Sağlık Üssü Oldu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin 65 yaş ve üzeri vatandaşlara ücretsiz fizyoterapi ve danışmanlık hizmeti sunduğu Aktif Yaşam Merkezi’nde, Halk Sağlığı Haftası’nda yaşlılara yönelik çeşitli sağlık kontrolleri ve tarama hizmetleri gerçekleştirildi.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Afşin’de Kent Estetiğini Güçlendiren Dokunuş
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Afşin’in önemli ulaşım arterlerinden Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. Asfalt ve yürüyüş yolları köpüklü sularla yıkanırken, çevre temizliği ile levha ve aydınlatma sistemlerinin bakımı da yapıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Ulaşımına Güç Katacak Bir Asfalt Yatırımı Daha
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’da yaklaşık 2 kilometre uzunluğundaki Çilingir Caddesi’ni sıcak asfaltla yeniliyor. Çalışmayla Hasankendi, Güvercinlik, Karahüyük, Izgın, Yapraklı ve Balıkçıl başta olmak üzere çok sayıda mahallenin ilçe merkezine ulaşımı daha konforlu hale getirilecek.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Dulkadiroğlu Yavuz Selim’in Alt ve Üstyapısına 496 Milyonluk Yatırım
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Yavuz Selim Mahallesi’ni 496 Milyon TL’lik yatırımla altyapı ve üstyapısıyla baştan sona yeniledi. Mahallede toplam 79 kilometrelik altyapı hattı yenilenirken, 47 cadde ve sokak sıcak asfaltla buluşturuldu.
KASKİ duyurdu: Kahramanmaraş’ta bazı mahallelerde musluklar 12 saat akmayacak
Kahramanmaraş’ta 10 Eylül Perşembe günü planlı su kesintisi var. Onikişubat’taki dört bölgede 08.00-20.00 arasında musluklardan su akmayacak.
Kahramanmaraş’ta “yan baktın” tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü: 2 yaralı
Kahramanmaraş Yunus Emre Mahallesi’nde “yan baktın” tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü. İki kişi yaralandı, ağır yaralı kişi ameliyata alındı.