Başkan Güngör: “Birlik ve Beraberliğimiz Ebediyete Kadar Devam Edecek”
GÜNDEMKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Aşure İkramı’nda vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Güngör, “Aşure; birlik, beraberlik ve paylaşmanın simgesidir. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz ebediyete kadar devam edecek” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Aşure İkramı, Ulu Camii önünde gerçekleştirildi. Programda Başkan Hayrettin Güngör’ün yanı sıra Garnizon Komutanı Emin Mehmet Terzioğlu, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ile Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri de yer aldı. Başkan Hayrettin Güngör ve beraberindeki heyet, etkinlikte vatandaşlara aşure ikramında bulundu.
Bu Şehirde Daima Beraberiz
10 bin kişilik aşure ikramı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Hayrettin Güngör, “Öncelikle Muharrem ayımızın şehrimiz, ülkemiz ve tüm İslam coğrafyası için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Muharrem ayı dolayısıyla şehrimizde çok güzel programlar gerçekleştiriliyor. Bugün de Cuma Namazı çıkışı Ulu Camii önünde hemşehrilerimizle aşure dağıtım etkinliğinde bir araya gelerek aşure ikramında bulunduk. Aşure; birlik, beraberlik ve paylaşmanın simgesidir. Kahramanmaraş’ımızda da gerçekten bu anlamda çok güzel birlik ve beraberlik var. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz ebediyete kadar devam edecek” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.