Başkan Güngör; “Bakanlığımızla Planlama Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz”
Kahramanmaraş HaberleriBüyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere şehre gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen ile bir araya geldi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehrin imar ve inşası noktasında yürütülen çalışmaları yerinde incelemek üzere Kahramanmaraş’a gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen ile bir toplantı yaptı. Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda bakanlık yetkilileri ve ilçe belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda; şehrin tekrar ayağa kaldırılması noktasında gerçekleştirilen ve planlanan yatırımlar, zemin etüt çalışmaları, imar planları, kalıcı konut ve iş yerlerinin inşası, hasarsız ve az hasarlı inşaatların devamı, yerinde dönüşüm çalışmaları gibi pek çok konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.
ŞEHRİMİZİ DAHA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE AYAĞA KALDIRACAĞIZ
Toplantıya ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Hayrettin Güngör, “Alanda yürütülen çalışmaları yerinde incelemek üzere şehrimize gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcımız Sayın Vedad Gürgen, bakanlık yetkililerimiz ve ilçe belediye başkanlarımızla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Şehrimizin imarı ve inşası noktasında yürütülen ve planlanan yatırımlar hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Şehrimizin tekrar ayağa kaldırılması noktasında bakanlığımız ve tüm paydaşlarımızla yüksek bir koordinasyonla çalışmalarımızı yürütüyoruz. İnşallah el birliğiyle şehrimizi daha güçlü bir şekilde tekrar ayağa kaldıracağız” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor
Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak
Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.
Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım
KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili
Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.
4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay
Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.