Başkan Güngör, Ankara’da Belediye Başkanları Toplantısı’na Katıldı
Kahramanmaraş HaberleriBüyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, başkentte AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz başkanlığında düzenlenen Belediye Başkanları Toplantısı’na katıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, programı kapsamında gittiği Ankara’da AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz başkanlığında düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı. Türkiye Belediyeler Birliği’nde belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, şehirlerde yürütülen ve planlanan yatırımlar değerlendirildi. Toplantının hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Güngör, “Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz başkanlığında düzenlenen toplantıda belediye başkanlarımızla bir araya geldik. Şehirlerimizin son durumuna ilişkin bilgiler aktardık. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırısı Davasında Kritik Aşama! Dijital Deliller Dosyaya Girdi
Kahramanmaraş'taki okul saldırısı davasında kritik gelişme. Dijital deliller iddianameye girdi, mahkeme dosyayı kabul ederek yargılamayı başlattı.
Başkan Akpınar, Restorasyonu Tamamlanan Tarihî Çarşıda İncelemelerde Bulundu
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, 6 Şubat depremlerinde büyük yara alan ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde restorasyonu tamamlanan Tarihî Kapalı Çarşı’nın Ayakkabıcılar Çarşısı ve Tarihî Bezirgân Çarşısı bölümlerini ziyaret ederek esnafla bir araya geldi.
Kahramanmaraş'ta Kayıp Çocuktan Acı Haber! Sulama Kanalında Bulundu, Kurtarılamadı
Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde kaybolduktan sonra sulama kanalında bulunan 9 yaşındaki İbrahim Şeker, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor
Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak
Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.
Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım
KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.