Başkan Görgel: 'Kahramanmaraş, Milli Ekonomiye Sahip Çıkıyor'
Kahramanmaraş HaberleriKapalı Çarşı’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Görgel, “Esnaf ve vatandaşlarımızın ülkemizin milli ekonomisine sahip çıkma noktasında gösterdiği hassasiyet takdire şayan. Son dönemde oluşturulan boykot çağrılarına rağmen hemşehrilerimizin ekonomimize destek vermeye devam etmesi, birlik ve beraberliğimizin en büyük göstergesidir” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Kapalı Çarşı’yı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
AK Parti İl Başkanı Muhammed Burak Gül’ün de katıldığı ziyarette Başkan Görgel, çarşı esnafına hayırlı işler dileyerek vatandaşlarla sohbet etti.
Ziyaret sırasında vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Görgel, şehrin yeniden inşası, devam eden projeler ve Türkiye gündemi hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Esnafın ve vatandaşların beklentilerini yakından takip ettiklerini belirten Başkan Görgel, Kahramanmaraş’ın ekonomik ve sosyal gelişimi için çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini ifade etti.
“Milli Ekonomiye Sahip Çıkan Halkımıza Teşekkür Ediyorum”
Başkan Fırat Görgel, ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmelerde, “Kapalı Çarşı’mızda esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizle bir araya gelerek onların taleplerini dinledik, şehrimiz için atacağımız adımları istişare ettik. Özellikle ekonomik konularda halkımızın duruşunu görmek bizleri gururlandırdı. Kahramanmaraşlı esnafımızın ve vatandaşlarımızın, ülkemizin milli ekonomisine sahip çıkma noktasında gösterdiği hassasiyet takdire şayan. Son dönemde oluşturulan boykot çağrılarına rağmen hemşehrilerimizin ekonomimize destek vermeye devam etmesi, birlik ve beraberliğimizin en büyük göstergesidir. Bu duyarlılıkları için tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” cümlelerini kaydetti.
İlginizi Çekebilir
Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.
SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.
Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”
Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.
Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu
Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.