Başkan Görgel, Halk Günü Buluşmalarında Vatandaşların Taleplerini Dinledi
Kahramanmaraş HaberleriŞehrin farklı noktalarından vatandaş talep ve önerilerini dinleyen Başkan Görgel, “Vatandaşlarımızın her bir talebi, şehrimiz için attığımız adımlarda bize yol gösteren güçlü bir rehber. Kahramanmaraş’ı yeniden inşa ederken, yatırımlarımızı planlarken veya yeni projeler geliştirirken hemşehrilerimizin görüşlerini mutlaka göz önünde bulunduruyoruz” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Halk Günü Buluşmaları kapsamında vatandaşları makamında ağırlayarak talep ve önerilerini dinledi. Gün boyunca süren buluşmada şehrin farklı mahallelerinden yüzlerce vatandaş Büyükşehir’e gelerek sorunlarını, beklentilerini ve proje önerilerini doğrudan Başkan Görgel’e iletme fırsatı buldu.
Sabahın erken saatlerinden itibaren vatandaşları tek tek karşılayan Başkan Görgel, her bir konuyu titizlikle dinleyerek ilgili birimlere talimat verdi. Ulaşım, altyapı, sosyal destekler, kentsel yenileme, gençlik faaliyetleri ve sosyal tesis hizmetleri gibi pek çok başlıkta gelen talepler, Büyükşehir Belediyesinin yürüttüğü çalışmalarla eşgüdümlü şekilde değerlendirildi. Buluşma süresince vatandaşlarla samimi bir diyalog kuran, çocuklar ve yaşlılarla yakından ilgilenen Görgel, her bir talebi not alarak çözüme kavuşması için süreçleri başlattı. Vatandaşlar ise Başkan Görgel’e şehre kazandırılan yeni yatırımlar, devam eden altyapı çalışmaları ve sosyal projeler için teşekkür etti.
“Yatırımlarımızda Hemşehrilerimizin Görüşleri Son Derece Önemli”
Ziyaretlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Halk Günü Buluşmamız kapsamında bugün yüzlerce hemşehrimizle bir araya gelerek onların taleplerini ve beklentilerini birinci ağızdan dinleme fırsatı bulduk. Bizim için en kıymetli olan şey, şehrimizi birlikte yönetme iradesinin sahada karşılık bulması. Vatandaşlarımızın her bir talebi, şehrimiz için attığımız adımlarda bize yol gösteren güçlü bir rehber. Kahramanmaraş’ı yeniden inşa ederken, yatırımlarımızı planlarken veya yeni projeler geliştirirken hemşehrilerimizin görüşlerini mutlaka göz önünde bulunduruyoruz. Bugün dile getirilen her konuyu tek tek not aldık ve ilgili birimlerimize gerekli talimatları verdik. İnşallah tüm taleplerin takipçisi olacağız. Katılım sağlayan tüm hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir’den KPSS Adaylarına Son Prova Desteği
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin gençlik markası Pusula Maraş, KPSS’ye hazırlanan memur adaylarına sınav öncesi son prova niteliğinde ücretsiz deneme sınavı düzenleyecek. Ortaöğretim, ön lisans ve lisans adaylarına yönelik düzenlenecek deneme sınavlarına başvurular başladı.
Kahramanmaraş'ta Geleneksel Ağustos Fuarı İçin Geri Sayım! KAFUM'da Hazırlıklar Hız Kazandı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından KAFUM’da düzenlenecek Geleneksel Ağustos Fuarı öncesinde alanda hazırlıklar hızla devam ediyor. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından KAFUM, 1 Ağustos Cumartesi günü ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Yeni Haftada 4 İlçe 37 Farklı Noktada Sıcak Asfalt Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, asfalt programı kapsamında 20 – 26 Temmuz tarihleri arasında 4 farklı ilçe 10 farklı mahallede toplam 37 farklı cadde ve sokakta sıcak asfalt serimi gerçekleştirerek yerleşim yerlerinin ulaşım konforunu katbekat iyileştirecek.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den “Şehrimi Seviyorum, Doğayı Koruyorum” Etkinliğiyle Güçlü Mesaj
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Şairler Tepesi mevkiinde gerçekleştirdiği gönüllü çevre etkinliğinde vatandaşlar ve belediye ekipleri el ele vererek doğal alanları temizledi, çevrenin korunması konusunda toplumsal farkındalık mesajı verdi.
Yasin Abdioğlu, Kahramanmaraş İstiklalspor’da
Kahramanmaraş İstiklalspor, yeni sezon kadro yapılanması kapsamında golcü transferini tamamladı. Kırmızı-beyazlı ekip, geçtiğimiz sezon Muğlaspor formasıyla şampiyonluk yaşayan ve 17 gole imza atan başarılı forvet Yasin Abdioğlu ile resmi sözleşme imzaladı.
Onikişubat Belediyesi’nden Yaz Kur’an Kurslarına ‘Camiler Çiçek Açtı’ ile anlamlı destek
Onikişubat Belediyesi, ‘Camiler Çiçek Açtı’ sloganıyla hayata geçirdiği sosyal ve manevi destek projesi kapsamında Yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören çocuklarla buluşmaya devam ediyor. İlçe genelindeki camileri tek tek ziyaret eden belediye ekipleri, çocuklara çeşitli ikramlar ve hediyeler ulaştırırken, camilerin yaz döneminde çocuk sesleriyle şenlenmesine de katkı sağlıyor.