© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Görgel, Bayram Namazını Yenikent’te Kıldı, Vatandaşlarla Bayramlaştı

Dulkadiroğlu Yenikent’te bulunan Sema Dokumacı Camii’nde kılınan Bayram Namazı’nın ardından vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Görgel, “Tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, huzur ve bereket dolu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Dulkadiroğlu Yenikent Mahallesi’nde bulunan Sema Dokumacı Camii’nde bayram namazını eda etti. Namazın ardından cami avlusunda toplanan vatandaşlarla tek tek bayramlaşan Başkan Görgel, birlik, beraberlik ve dayanışma mesajı verdi. Bayram buluşmasına AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Köfte ve Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ali Çam da katıldı. Bölge sakinleriyle yakından ilgilenen heyet, vatandaşların bayramlarını kutladı. Başkan Görgel, samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen bayramlaşma programında çocuklarla da özel olarak ilgilendi.

“Bayramın Manevi İklimini Birlikte Soluyoruz”

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Kurban Bayramı, bizleri bir araya getiren, kardeşliğimizi ve muhabbetimizi pekiştiren çok özel ve müstesna günlerden biri. Yenikent Mahallesi’nde vatandaşlarımızla bayram namazında bir araya gelerek bu manevi iklimi hep birlikte soluduk. Bayramın en güzel yönlerinden biri, gönüllerin birleştiği, kırgınlıkların unutulduğu, yardımlaşma ve paylaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı bu tablolara tanıklık etmektir. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, huzur ve bereket dolu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

KABİYAD Yönetimi Kahramanmaraş İçin Yeni Projeleri Görüştü

"Kahramanmaraşlı Bürokrat, İş İnsanı, Yönetici ve Akademisyenler Derneği’nin (KABİYAD) Eylül Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Dulkadiroğlu Yenişehir Mahallesi’nde Dev Dönüşüm

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Yenişehir Mahallesi’nde tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından sokak ve caddeleri de yeniliyor. Toplam 22 sokak ve cadde; gerçekleştirilecek asfalt, yürüyüş yolu, aydınlatma ve peyzaj düzenlemeleriyle modern bir görünüme kavuşacak.

Dünyanın en büyük ikinci el yazması Kur’an-ı Kerim’i Kahramanmaraş’ta ziyarete açılıyor

Kahramanmaraş, İslam medeniyetinin izlerini taşıyan eşsiz eserlerin buluşacağı anlamlı bir programa ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Onikişubat Belediyesi ile Kahramanmaraş İl Müftülüğü iş birliğinde düzenlenecek Kâbe Örtüleri ve Mukaddes Emanetler Buluşması, 4-13 Eylül 2026 tarihleri arasında Abdülhamithan Camii bünyesinde bulunan Abdülhamithan Diyanet Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Başkan Görgel, Kahramanmaraşlı Milli Şampiyon Atıcı Safiye Temizdemir’i Ağırladı

İtalya’nın Taranto kentinde düzenlenen 20. Akdeniz Oyunları’nda atıcılık branşında 2 altın madalya kazanarak büyük bir başarıya imza atan Kahramanmaraşlı milli sporcu Safiye Temizdemir’i makamında ağırlayan Başkan Görgel, “Safiye kardeşimizin bundan sonraki spor hayatında da nice başarılara imza atacağına inanıyor, kendisine başarılarının devamını diliyorum. İnşallah ay yıldızlı bayrağımızı daha nice uluslararası organizasyonda gururla temsil edecek” dedi.

ALO 153 Çağrı Merkezi Ağustos’ta 17 Bin 665 Çağrıya Yanıt Verdi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin yapay zekâ destekli ve modern teknoloji altyapısıyla vatandaşlara hizmet veren ALO 153 Çağrı Merkezi, Ağustos ayında 17 bin 665 çağrıya yanıt verdi.

Tarihi Kahramanmaraş Kalesi, Ziyaretçilerini Ağırlamak İçin Gün Sayıyor

Şehrin geçmişten günümüze uzanan köklü tarihinin önemli tanıkları arasında yer alan Tarihi Kahramanmaraş Kalesi’nde restorasyon sürecinde sona gelindi. Alanında uzman mimar, mühendis ve işçilerin yoğun şekilde çalışmalarını sürdürdüğü tarihi yapı, yakın zamanda kapılarını ziyaretçilerine açacak. 

TÜM HABERLER