Başkan Görgel, AK Parti 168. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda Kahramanmaraş’ı Temsil Etti
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti 168. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı. AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, Türkiye’nin dört bir yanından gelen teşkilat mensuplarıyla önemli gündem maddeleri değerlendirildi.
Toplantıya Başkan Görgel’in yanı sıra AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammed Burak Gül, Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz ve Gençlik Kolları Başkanı Furkan Ünaldı da katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda yaptığı konuşmada ekonomiden dış siyasete, Suriye’deki gelişmelerden yerel yönetim projelerine kadar geniş bir yelpazede önemli değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, özellikle yerel yönetimlerin toplumun ihtiyaçlarına yönelik projeler üretmesinin önemine vurgu yaptı.
Başkan Görgel’den Açıklama
Başkan Fırat Görgel, toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş’ın geleceğine yönelik çalışmalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vizyonunun kendilerine rehberlik ettiğini belirtti. Görgel şunları söyledi:
“Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliği ve vizyonu, bizlere her zaman güç ve motivasyon kaynağı oluyor. Toplantıda ele alınan konular, ülkemizin kalkınma yolculuğunda yeni adımları işaret ediyor. Yerel yönetimlerin etkin hizmet sunması ve vatandaşlarımızın beklentilerine uygun projeler geliştirmesi yönündeki mesajları, Kahramanmaraş için yeni projelere öncülük edecektir. Kadın kollarımızdan gençlik kollarımıza tüm teşkilat mensuplarımızla gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.”
Toplantının Önemi
Toplantının hem yerel hem de ulusal politikalar açısından bir yol haritası sunduğunu belirten Görgel, Kahramanmaraş için güçlü adımlarla geleceğe ilerleyeceklerini ifade etti. AK Parti teşkilatlarıyla uyum içerisinde çalışmanın, bölge halkına daha iyi hizmet sunma yolunda önemli bir güç olduğunu vurguladı.
Bu toplantı, Kahramanmaraş’ın kalkınma hedefleri doğrultusunda atılacak yeni adımlara rehberlik etmesi açısından önem taşıyor.
İlginizi Çekebilir
Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.
SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.
Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”
Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.
Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu
Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.