Başkan Görgel: '11 İlçede Yaşam Konforunu Artırmak İçin Çalışıyoruz'
Kahramanmaraş HaberleriOnikişubat ilçe merkezinde görev yapan muhtarlarla bir araya gelen Başkan Görgel, vatandaşların yaşam konforunun artırılması için 11 ilçede yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti.
Geçtiğimiz günlerde düzenlenen programda Onikişubat kırsalındaki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek taleplerini dinleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, şimdi de ilçe merkezinde görev yapan muhtarlarla buluştu.
Şairler Tepesi’nde düzenlenen programda; Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Köfte, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Durdu Sefa Kekeç ve KASKİ Genel Müdürü Necati Çalık da yer aldı. Başkan Görgel, beraberindeki heyetle muhtarların taleplerini dinleyerek tek tek not aldı ve çözüm önerileri üzerine istişarede bulundu.
“Muhtarlarımız, Vatandaşlarımızın Sesi Oluyor”
Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, muhtarlarla yapılan iş birliğinin önemine vurgu yaparak, “Her fırsatta muhtarlarımızla bir araya gelmeye, mahallelerimize dair istişarede bulunmaya gayret ediyoruz. Çünkü muhtarlarımız, vatandaşımızla aramızdaki en önemli köprü. Biz, muhtarlarımızdan gelen talepleri de dikkate alarak, vatandaşlarımızı daha konforlu koşullarda yaşatmanın gayreti içerisindeyiz. Bu, bizim en büyük amaçlarımızdan bir tanesi” dedi.
İlginizi Çekebilir
Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor
Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak
Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.
Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım
KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili
Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.
4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay
Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.