© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Burak Gül: “Çanakkale Ruhu, Milletimizin Ebedi Gücüdür!” 

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı M. Burak Gül’den 18 Mart mesajı: Çanakkale ruhu ve şehitler anıldı, birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı M.Burak Gül, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 111.Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Gül, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Milletimizin bağımsızlık uğruna yazdığı en büyük destanlardan biri olan Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde, vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, saygı ve şükranla anıyoruz.

Çanakkale; inancın, cesaretin ve millet olma bilincinin en güçlü şekilde ortaya konduğu bir dönüm noktasıdır. İmkânsızlıklar içinde gösterilen o büyük mücadele, bugün bizlere düşen sorumluluğun ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha hatırlatmaktadır.

Bu toprakları bizlere vatan kılan kahraman ecdadımızın emanetine sahip çıkmak, birlik ve beraberlik içinde yarınlara yürümek en büyük görevimizdir. Aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakârlıkları, milletimizin gönlünde daima yaşayacak ve yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere aziz Şehitlerimizi ve kahraman Gazilerimizi rahmet, saygı ve şükranla anıyorum. 
18 Mart Çanakkale Zaferimiz Kutlu Olsun.”

İlginizi Çekebilir

Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.

SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor. 

Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.

Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”

Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.

Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu

Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.

TÜM HABERLER