Başkan Adayı Toptaş: 'Onikişubat’a Oto Sanayi Sitesi Kazandıracağız'
Kahramanmaraş HaberleriYeni Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya gelen AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, “Onikişubat’ımıza düzenli yapısı ve sosyal donatı alanlarıyla esnafımız ve vatandaşlarımıza nefes aldıracak bir Oto Sanayi Sitesi inşa edeceğiz. İlçemizde ilk olacak” dedi.
Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini kesintisiz sürdüren AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, Yeni Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi. Esnafları iş yerlerinde ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar dileyen Başkan Adayı Toptaş, talep ve isteklerini de dinleyerek tek tek not aldı. Ziyaretler sonrası değerlendirmelerde bulunan Hanifi Toptaş, “Teşkilatımızla birlikte ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bugün de Yeni Sanayi Sitesi’nde emek ve alın teri ile çalışan esnaflarımızı ziyaret ettik. Hem projelerimizi anlattık hem de taleplerini dinleyip notlarımızı aldık.
İnşallah göreve geldiğimizde Onikişubat’ımıza düzenli yapısı ve sosyal donatı alanlarıyla esnafımız ve vatandaşlarımıza nefes aldıracak bir Oto Sanayi Sitesi inşa edeceğiz. İlçemizde ilk olacak. Yine kuracağımız Çıraklık Okulu ile de sektöre istihdam sağlayacağız. Ayrıca oluşturacağımız Oto Sanayi Sitesi ile ilçemizde iş yeri stokunu da artıracağız” cümlelerini kaydetti.
İlginizi Çekebilir
Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor
Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak
Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.
Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım
KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili
Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.
4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay
Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.