© Haber Hanesi 2014 - 2025

BAKAN KİRİŞÇİ’DEN BULUNTU’YA ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Mustafa Buluntu ve Yönetim Kurulu Üyelerine ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Bir dizi ziyaret ve programlara katılmak üzere memleketi Kahramanmaraş’a gelen Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, kentteki çeşitli temaslarının ardından KMTSO’yu ziyaret etti. Ziyarette Bakan Kirişçi’ye; Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir, Celalettin Güvenç, Habibe Öçal, Tarım İşletmeleri Genel Müdürü (TİGEM) Dr. Hasan Gezginç, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel ve ilçe belediye başkanları ile STK temsilcileri eşlik etti.

 

GÜNCEL KONULARA İLİŞKİN İSTİŞARELER YAPILDI
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette tarım sektörü özelinde güncel konulara ilişkin istişarelerde bulunulurken, Bakan Kirişçi, KMTSO Başkanı Mustafa Buluntu’ya başarılar diledi. Ziyaretle ilgili konuşan KMTSO Başkanı Mustafa Buluntu, “Ziyaretleriyle bizleri onurlandıran, hoş sohbeti ve taleplerimize olan çözümcül yaklaşımıyla bizleri mutlu eden Sayın Bakanımıza, protokolümüzün çok değerli üyelerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaret, toplu hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş’ta bıçaklı kavga: İki kuzen genç yaşta hayatını kaybetti

Kahramanmaraş Aksu Mahallesi'nde iki grup arasındaki tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Ağır yaralanan iki kuzen hastanede hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş’ta Kanyonda Yaralandı! Ekipler Seferber Oldu

Kahramanmaraş Onikişubat’taki Galgamaç Şelalesi Kanyonu’nda düşerek ayağından yaralanan vatandaş, AFAD, UMKE ve ekiplerin çalışmasıyla kurtarıldı.

Kahramanmaraş İstiklalspor Sezona 1 Puanla Başladı

Kahramanmaraş Akedaş İstiklalspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’taki sezonun ilk maçında Beyoğlu Yeni Çarşıspor ile 0-0 berabere kaldı. İlk hafta maçı 0-0 sona erdi.

Kahramanmaraş’ta Kan Donduran Olay! 32 Yaşındaki Adam Can Verdi!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu’nda silahlı saldırıya uğrayan 32 yaşındaki E.A. hayatını kaybetti. Polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Kahramanmaraş’ta Orman Yangını! 70 Personel ve 3 Helikopter Seferber Oldu

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangını kontrol altına almak için ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi devam ediyor. Yangına 70 personel ve çok sayıda araçla müdahale ediliyor.

Kahramanmaraş’ta anlamlı organizasyon: Burhan’ın hayali gerçek oldu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, bir özel gereksinimli vatandaşın hayalini daha gerçeğe dönüştürdü. Asker kıyafeti giyerek vatani görevini yapma hayalini gerçekleştirmek isteyen Burhan Karslı’nın talebi, Başkan Görgel tarafından verilen talimatla gerçeğe dönüştürüldü.

TÜM HABERLER