© Haber Hanesi 2014 - 2025

Bahaettin Karakoç, Vefatının Yıl Dönümünde Kitap Fuarı’nda Anılacak

Kahramanmaraş’ın yetiştirdiği en önemli edebiyatçılardan Bahaettin Karakoç, vefatının yıl dönümü dolayısıyla 19 Ekim Pazar günü 10. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nda düzenlenecek programla yad edilecek. KAFUM’da düzenlenecek program saat 18.00’da başlayacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehirde kültür ve sanat faaliyetlerini kesintisiz sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Kahramanmaraş’ın yetiştirdiği en önemli edebiyatçılardan Bahaettin Karakoç’un vefatının yıl dönümü dolayısıyla anlamlı bir anma programı düzenlenecek. 19 Ekim Pazar günü 10. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı kapsamında gerçekleştirilecek programda, usta şair Bahaettin Karakoç’un edebiyat dünyasına kattığı değerler bir kez daha hatırlanacak.,

Fuar alanında saat 18.00’da başlayacak etkinlikte; edebiyat dünyasının tanınmış isimleri Mustafa Kök, Yasin Mortaş ve Tayyip Atmaca bir araya gelecek. Programda konuşmacılar, Bahaettin Karakoç’un şiir anlayışını, yazı hayatındaki duruşunu, Türk edebiyatına kazandırdığı eserleri ve insan olarak örnek kişiliğini farklı yönleriyle ele alacak. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, “Şehrimizin yetiştirdiği değerli edebiyatçı ve şair Bahaettin Karakoç’u vefatının yıl dönümünde rahmetle ve minnetle anıyoruz. Tüm hemşehrilerimizi bu anlamlı programa davet ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir’den KPSS Adaylarına Son Prova Desteği

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin gençlik markası Pusula Maraş, KPSS’ye hazırlanan memur adaylarına sınav öncesi son prova niteliğinde ücretsiz deneme sınavı düzenleyecek. Ortaöğretim, ön lisans ve lisans adaylarına yönelik düzenlenecek deneme sınavlarına başvurular başladı.

Kahramanmaraş'ta Geleneksel Ağustos Fuarı İçin Geri Sayım! KAFUM'da Hazırlıklar Hız Kazandı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından KAFUM’da düzenlenecek Geleneksel Ağustos Fuarı öncesinde alanda hazırlıklar hızla devam ediyor. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından KAFUM, 1 Ağustos Cumartesi günü ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Yeni Haftada 4 İlçe 37 Farklı Noktada Sıcak Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, asfalt programı kapsamında 20 – 26 Temmuz tarihleri arasında 4 farklı ilçe 10 farklı mahallede toplam 37 farklı cadde ve sokakta sıcak asfalt serimi gerçekleştirerek yerleşim yerlerinin ulaşım konforunu katbekat iyileştirecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den “Şehrimi Seviyorum, Doğayı Koruyorum” Etkinliğiyle Güçlü Mesaj

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Şairler Tepesi mevkiinde gerçekleştirdiği gönüllü çevre etkinliğinde vatandaşlar ve belediye ekipleri el ele vererek doğal alanları temizledi, çevrenin korunması konusunda toplumsal farkındalık mesajı verdi.

Yasin Abdioğlu, Kahramanmaraş İstiklalspor’da

Kahramanmaraş İstiklalspor, yeni sezon kadro yapılanması kapsamında golcü transferini tamamladı. Kırmızı-beyazlı ekip, geçtiğimiz sezon Muğlaspor formasıyla şampiyonluk yaşayan ve 17 gole imza atan başarılı forvet Yasin Abdioğlu ile resmi sözleşme imzaladı.

Onikişubat Belediyesi’nden Yaz Kur’an Kurslarına ‘Camiler Çiçek Açtı’ ile anlamlı destek

Onikişubat Belediyesi, ‘Camiler Çiçek Açtı’ sloganıyla hayata geçirdiği sosyal ve manevi destek projesi kapsamında Yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören çocuklarla buluşmaya devam ediyor. İlçe genelindeki camileri tek tek ziyaret eden belediye ekipleri, çocuklara çeşitli ikramlar ve hediyeler ulaştırırken, camilerin yaz döneminde çocuk sesleriyle şenlenmesine de katkı sağlıyor.

TÜM HABERLER