Bahadır Tatlıöz, Kahramanmaraş’ta Fuar Alanını Coşturdu
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş’ın geleneksel Ağustos Fuarı, pop müziğin sevilen ismi Bahadır Tatlıöz’ün sahne aldığı muhteşem bir konserle devam etti.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen fuarda, Tatlıöz’ün performansı geceye damgasını vurdu ve fuar alanı adeta bir festival havasına büründü.
Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı, uzun bir aradan sonra yeniden vatandaşlarla buluşurken, Bahadır Tatlıöz'ün etkileyici sahne performansı fuarın en dikkat çekici anlarından biri oldu. KAFUM Fuar Alanı’nda gerçekleşen konserde, Tatlıöz geniş repertuarı ile müzikseverlere keyifli anlar yaşattı. Yaklaşık bir buçuk saat süren performansında, son albümünden parçalar da seslendiren sanatçı, izleyicilerden yoğun alkış aldı.
Tatlıöz, sevilen hitleri Takvim, Uzun Lafın Kısası, Net ve Ben de Özledim gibi şarkılarıyla fuar alanını dolduran vatandaşları coşturdu. Katılımcılar, Bahadır Tatlıöz’ün şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ederek geceye renk kattı. Fuarda, müzikseverlerin keyifli anlar yaşamasına olanak tanıyan Tatlıöz, konserde adeta bir enerji patlaması yaşattı.
Tatlıöz, Kahramanmaraş’ta olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Öncelikle bugün Kahramanmaraş’ta olmak benim için ayrı bir anlam taşıyor. 6 Şubat’ta hep birlikte büyük bir sınavdan geçtik. Başta Kahramanmaraş ve çevre iller olmak üzere tüm ülkece büyük acılar yaşadık. Gördüğüm kadarıyla toparlanma süreci çok muhteşem gidiyor. Buna bizzat şahit olmak beni çok duygulandırdı. Bugün Kahramanmaraşlı kardeşlerimizle buluşarak onlara moral ve motivasyon vermeye çalışacağız. Burada olmak benim için büyük bir mutluluk” şeklinde konuştu.
İlginizi Çekebilir
Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor
Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak
Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.
Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım
KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili
Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.
4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay
Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.