© Haber Hanesi 2014 - 2025

Bağımlılıkla Mücadelede Kitap Önemli Faktör

Bünyesindeki 25 kütüphanede binlerce eseriyle hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, ALO Kitap uygulamasıyla AMATEM danışanlarını da kitapla buluşturuyor.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi anlamlı bir çalışmaya daha imza attı. Toplamda 25 kütüphanede binlerce eseriyle vatandaşlara hizmet veren Kütüphaneler Şube Müdürlüğü’ne bağlı uzman kütüphaneciler, Necip Fazıl Kısakürek Şehir Hastanesi kampüsü içinde yer alan Bağımlılık, Danışma, Arındırma ve Rehabilitasyon Merkezi’ni (AMATEM) ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette kurum personellerine Kültür Yayınları’ndan oluşan süreli ve süresiz yayınlar hediye edilirken, danışanların kullandığı kütüphaneye de birçok kitap bağışlandı. Ziyarette, kurum kütüphanesinin tasnifinin yapılacağı ve ALO Kitap uygulamasının rehabilitasyonları devam eden AMATEM danışanlarına da sunulacağı bildirilirken, kurum personelleri Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini ifade etti.

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER