Aydoğar : “Kahramanmaraş’ı hep birlikte ayağa kaldıracağız”
Kahramanmaraş HaberleriYeniden Refah Partisi Kahramanmaraş 28. Dönem Milletvekili Adayı Muhammed Aydoğar, 14 Mayısta yapılacak olan seçimleri kapsamında Kapalı Çarşı, Sanayi Esnafı, Menderes Mahallesi, Akçakoyunlu Mahallesi ve Fevzipaşa Mahallesi Uzunoluk Caddesinde esnaflarla bir araya geldi.
Esnafların partisine ve kendisine olan ilgiden memnun kalan Aydoğar, şehrin kısa zamanda eskisinden daha çok güzel bir görünüm kazanacağına dikkat çekti.
Bir takım çalışmalar kapsamında seçim bölgesi esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdüren Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Muhammed Aydoğar, zor bir dönemden geçtiğimizi ifade ederek, “şehrimiz çok yakın zamanda eskisinden çok daha güzel olacak. Malumunuz Depremin gölgesinde bir seçim süreci geçiriyoruz. Bir yandan bu şehrin evlatları olarak kentimizi yeniden imar etmenin gayretindeyiz. Halkımızın teveccühüne layık olmaya çalışıyoruz. Esnaf gezintilerimiz sürüyor ve şehir için neler yapılabiliri konuşuyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerine nasıl cevap veririz onun çözümleri için çalışıyoruz. Şehrimiz partimizin isminin Yeniden Refah olması ve rahmetli Erbakan hocamızın gömleğini giymiş onun kokusu vardır. Şehrimizde partimize olan ilgi bizleri fazlası ile memnun kılmıştır” şeklinde konuştu.
İlginizi Çekebilir
Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor
Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak
Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.
Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım
KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili
Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.
4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay
Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.