© Haber Hanesi 2014 - 2025

Arsan Otel Hizmete Yeniden Başladı

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde, misafirlerinin ve çalışanlarının sağlığını ön planda tutarak hizmetine geçici süre ara veren Arsan Otel, tüm hijyen kurallarını yerine getirerek yeniden misafirlerini ağırlamaya başladı.

Kahramanmaraş’ta şehir merkezinde koru ormanı içerisinde misafirlerine bir birinden önemli fırsatlar veren Arsan Otel, Pandemi nedeniyle ara verdiği hizmetine tekrar başladı.

Oteldeki tüm tedbirlerini alarm seviyesine çıkarttıklarını belirten Arsan Otel Genel Müdürü Sabit Eren; “Bilindiği üzere Pandemi nedeniyle alınan tedbirler çerçevesinde Yönetim Kurulu Başkanımızın talimatıyla hem misafirlerimizin hem de çalışanlarımızın sağlığını düşünerek faaliyetimize geçici bir süre ara vermiştik.

Ekip arkadaşlarımızla birlikte tüm tedbirlerimizi aldık ve misafirlerimizi ağırlayama başladık. Bu hassas süreçte otelimiz, şehir merkezinde ama koru ormanı içerisinde olduğu için daha çok ilgi görmeye başladı. Kalabalıktan uzak, sakin ve orman havasında konaklamak isteyen misafirlerimizin en öncelikli tercihi olduk.” Dedi.

Otelde uygulanan hijyen kurallarıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Eren; “Bilindiği üzere tüm dünya pandeminin etkisinde ve hizmet sektörü de bu konuyla ilgili önemli önlemler alıyor. Arsan Otel olarak Covid 19’a karşı tüm tedbirlerimizi alarm seviyesinde tutuyoruz. Ekip arkadaşlarımız misafirlerimizin konakladığı odalarda, bekleme salonlarında, koridorlarda, restoranımızda el değen veya değmeyen tüm noktaları periyodik şekilde dezenfekte ediyor. Misafirimiz odaya girdiğinde ferah kokuyla birlikte hijyenik mekanlarla karşılaşıyor.” Dedi.

 

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi

Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu

Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.

AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.

Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu

Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.

Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi

Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.

TÜM HABERLER