© Haber Hanesi 2014 - 2025

Andırın’da Mahalle Yolları Büyükşehir’le Yenileniyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Andırın’ın muhtelif mahallelerinde yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, yerleşim yerlerinin ulaşım ağını güçlendirmek için yaz kış demeden çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler, şehrin tüm ilçelerinde olduğu gibi Andırın’da da ulaşım yatırımlarına devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler, yaklaşık 8 kilometre uzunluğundaki Kuzgun – Sumaklı Grup Yolu’nda ve Kuzgun – Beşbucak mahalleleri arasında ulaşımı sağlayan arterde malzemeli bakım çalışmalarını tamamladı. Çalışmalarla mahallelerin ulaşım standardı üst seviyeye çıkarıldı. Kabaağaç Mahallesi Afacanlar – Gölcük mevkiinde de kilit parke ve bordür uygulamaları devam ediyor. Çalışmalarla bölgeye toplamda 6 bin metrekare kilit parke kazandırılacak.

İlginizi Çekebilir

Elbistan Kırsalında Ulaşımı Rahatlatacak Yeni Köprünün Temeli Atıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Geçit Mahallesi’nde yaklaşık 51 yıldır hizmet veren mevcut köprünün yerine 15 Milyon TL yatırımla yeni köprü inşa ediyor. 15 metre genişliğinde ve 63 metre uzunluğunda olacak 7 ayaklı köprünün temel inşasına başlandı.

Başkan Görgel; “İstiklalspor, Şehrimizin Ortak Heyecanını Taşıyan Marka”

Kahramanmaraş İstiklalspor’un yönetim ve futbolcularını tesislerde ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İstiklalspor, şehrimizin ortak heyecanını, umudunu ve aidiyet duygusunu taşıyan çok kıymetli bir marka. Yeni sezonun kulübümüz, futbolcularımız ve taraftarlarımız için hayırlı olmasını diliyorum. Kahramanmaraş İstiklalspor’a gönülden başarılar temenni ediyorum” dedi. 

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Hocazade ve Gariplik Mezarlıklarında Bakım Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’daki Hocazade ve Gariplik mezarlıklarında bakım, onarım, temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarla mezarlıkların daha düzenli ve bakımlı hale getirilerek vatandaşların kabir ziyaretlerini huzurlu bir ortamda gerçekleştirmesi hedefleniyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den KPSS Adaylarına Ücretsiz Ulaşım Desteği

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek KPSS’ye girecek adaylara ücretsiz ulaşım desteği sağlayacak. Adaylar, sınav giriş belgelerini göstererek Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabilecek.

Başkan Görgel, Judo Dünya Şampiyonu Zeynep Sude’yi Misafir Etti

İsveç’te gerçekleştirilen 2026 Judown Judo Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanan milli sporcu Zeynep Sude Bilginer’i makamında ağırlayan Başkan Görgel, “Zeynep Sude’nin uluslararası arenada gösterdiği üstün performans ve elde ettiği dünya şampiyonluğu, Kahramanmaraş’ımız ve ülkemiz adına hepimizi gururlandırdı. Zeynep Sude’yi, ailesini ve antrenörlerini bir kez daha gönülden tebrik ediyorum. Dünya şampiyonluğumuz hayırlı olsun” dedi.

Kahramanmaraş’ta Bir Cadde Daha Yenileniyor: KASKİ Çalışmalara Devam Ediyor

KASKİ, Kahramanmaraş Sümer Mahallesi İlahiyat Caddesi’nde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarla kalıcı çözümler hedefleniyor.

TÜM HABERLER