Andırın'da İki Mahallenin Ulaşım Sorunu Çözüldü
GÜNDEMBüyükşehir Belediyesi, Andırın ilçesinin kırsal mahallelerinden Efirağızlı ve Darıovası’nı birbirine bağlayan yolu yeniledi. Özellikle kış aylarında ulaşımda aksamaların yaşandığı arterde 8 bin metrekarelik parke çalışması yapıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 2021 Ulaşım Yatırımları kapsamında kırsal bölgelerde yol bakım ve onarım çalışmalarını birer birer tamamlıyor. Bu kapsamda, Andırın ilçesinde iki mahalleyi birbirine bağlayan grup yolu da baştan uca yenilendi. Efirağızlı ve Darıovası mahalleleri arasında tamamlanan 8 bin metrekarelik parke yol çalışmasıyla ilçe merkezine de ulaşım kolaylaştı. Özellikle kış aylarında yoğun kar yağışı alan ve ulaşımda aksamaların yaşandığı bölgede yapılan çalışma, vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.
Tüm Mahalle Halkı Müteşekkir
Efirağızlı Mahalle Muhtarı Mustafa Kıraç yapılan çalışmaya ilişkin, “Mahallemizde daha önce toprak yol sebebiyle ciddi zorluk yaşıyorduk. Yaz aylarında toz toprak evlere giriyor, kış aylarında da oluşan çamur ulaşımımızı güçleştiriyordu. Şimdi hamdolsun yolumuz Büyükşehir Belediyemiz tarafından tamamlandı. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Tüm mahalle halkımız müteşekkir” açıklamasında bulundu.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.