© Haber Hanesi 2014 - 2025

Andırın Yeni Terminal Binası

Büyükşehir Belediyesi, Andırın’da inşa edilecek yeni terminal için ihaleye çıkıyor. Başkan Hayrettin Güngör, “Andırın ilçemize yeni terminal inşa ediyoruz. Çalışmalarımızı tamamladık, 10 Mayıs’ta ihaleye çıkıyoruz. Şehrimize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde yatırımlarını ara vermeden sürdürüyor. İlçelerde bir bir hayata geçirilen projelere bir yenisi daha ekleniyor. Andırın’ın ihtiyacı karşılamayan, eski terminali yenileniyor.  Büyükşehir Belediyesi 10 Mayıs Salı günü saat 14.00’da Andırın Terminali için ihaleye çıkılıyor. Hayata geçirilecek proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “İlçe terminalimiz eski bir yapı. Artık ihtiyaçlara cevap veremiyor. Ziyaretlerimizde de gerek esnafımızdan gerekse vatandaşlarımızdan bu yönde bir talep almıştık. Eski terminalin bulunduğu alan için projemizi hazırladık” diye konuştu.

 

İhalesi 10 Mayıs’ta

Proje hazırlıklarının tamamlandığını belirten Başkan Güngör, “Hamdolsun çalışmalarımızı tamamladık. Andırın ilçemizin eski ve ihtiyacı karşılamayan terminalini yeniliyoruz. Eski terminalin bulunduğu yere yolcu bekleme alanları, bilet satış gişeleri, dinlenme alanları ve sosyal donatılarıyla ilçemize yakışır bir terminal binası kazandırıyoruz. Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. 10 Mayıs Salı günü ihalesi gerçekleştirilecek. İnşallah ardından da hemen çalışmaları başlatacağız. Şehrimize ve ilçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Zuhal Karakoç'tan Hürmüz Boğazı Uyarısı: Türkiye İçin Kritik Sonuçlar Doğurabilir

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, Hürmüz Boğazı ile Babülmendep hattında artan jeopolitik gerilimi değerlendirdi. Karakoç, deniz güvenliği, enerji arzı, küresel ticaret ve Türkiye'nin stratejik konumuna ilişkin kapsamlı analizinde, bölgedeki gelişmelerin Türkiye açısından enerji güvenliği, ekonomik istikrar ve stratejik özerklik üzerinde doğrudan etkiler oluşturduğunu vurguladı.

SANKO Üniversitesi'nde Rektörlük Görevine Prof. Dr. Güner Dağlı Yeniden Atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmî Gazete'de yayımlanan karar kapsamında sekiz üniversiteye rektör ataması gerçekleştirildi.

Şehitkamil Belediyesi'nden LGS Tercih Döneminde Ücretsiz Danışmanlık Desteği

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih dönemine giren öğrenciler ve aileleri için 22-27 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetini başlattıklarını duyurdu.

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

TÜM HABERLER