© Haber Hanesi 2014 - 2025

Anadolu 500'de Sanko'dan Tam 6 Şirket Girdi

Ekonomi Dergisi Capital’in Türkiye’nin en büyük özel sektör şirketlerini ortaya koyan “Anadolu 500” araştırması sonuçlandı. Listede SANKO Holding’in 6 şirketi bulunuyor.

Capital Dergisi’nde, şirketlerin 2020 yılı cirosu baz alınarak yapılan araştırmaya ilişkin değerlendirmede, bu yıl listeye cirosu bir milyon 6 bin 412 milyon 113 bin 857 TL ve üzerinde olan firmaların girebildiği belirtildi.

 

Gaziantep’ten 24 firmanın bulunduğu listede, SANKO Tekstil İşletmeleri 204’üncü, SANKO Dış Ticaret 247’nci, Sanko Enerji 367’nci, Süper Film Ambalaj 402’nci, Tech Data Bilgisayar Sistemleri 420’nci ve Çimko Çimento ve Beton 438’inci sırada yer aldı.

 

Geçen yıl SANKO Tekstil İşletmeleri 199’uncu, SANKO Dış Ticaret 230’uncu, Sanko Enerji 464’üncü, Süper Film Ambalaj 407’nci, Tech Data Bilgisayar Sistemleri 455’inci ve Çimko Çimento ve Beton 475’inci sırada yer almıştı. 

 

İSO ARAŞTIRMASI

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından, 2020 yılı üretimden net satışlar baz alınarak yapılan araştırmaya göre, Sanko Tekstil İşletmeleri 102’nci, Sanko Enerji 207’nci, Süper Film Ambalaj 224’üncü, Çimko Çimento ve Beton 245’inci sırada bulunuyordu. 

 

İSO’nun, 2019 yılı verilerini baz alarak 2020 yılında açıkladığı Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırmasında ise Sanko Tekstil 96’ncı, Sanko Enerji 356’ncı, Süper Film Ambalaj 217’nci, Çimko Çimento ve Beton 257’nci sırada yer alıyordu.

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER