AKEDAŞ’tan DİBAS ile Dijitalleşme Hamlesi
Kahramanmaraş HaberleriAKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. yeni bağlantı süreçlerini DİBAS ile dijital platforma taşıdı.
AKEDAŞ ile Tüketici ve Proje Müelliflerini yeni bağlantı süreçlerinin tüm aşamalarında entegre bir biçimde dijital bir kanal üzerinde buluşturacak olan Dijital Bağlantı Sistemi devreye alındı. Dijital Bağlantı Sistemi sayesinde tüketiciler ve müellifler açısından emek ve zaman kaybına neden olan birçok işlem artık dijital platform üzerinden gerçekleştirilebilecek.
Dijital Bağlantı Sistemi ile ilgili bilgi paylaşan AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. DİBAS Proje Yöneticisi Cemile Karaokur Doğruluk; “DİBAS’ı uzun süren alt yapı çalışmaları ve testlerin ardından 1 Ocak 2023 tarihi itibariyle devreye aldık. Dijital Bağlantı Sistemi ile hedefimiz tüketicilerimiz ve müelliflerimiz açısından uzun zaman alan ve evrak akışının yoğun olduğu başvuru ve bağlantı sürelerini minimuma indirerek mevcut sistemdeki sürecin ortaya çıkardığı zorluğu ortadan kaldırmak. Bunun için de tüm yeni bağlantı süreçlerimizi dijital platforma taşıyoruz. Bu sayede tüketici ve müelliflerimiz artık dosyalar ve evraklarla kuruma gelmeye ihtiyaç duymadan ofis ya da ev ortamında evraklarını Dijital Bağlantı Sistemine yükleyebilecek ve işlemlerini yine bu sitem üzerinden takip edebilecekler.” dedi.
Dijital Bağlantı Sistemi ile müellif akreditasyon işlemi, e-imza ile proje onayı, bağlantı görüşü, bağlantı anlaşması, tesisat muayene, geçici kabul ve başvuru durum sorgulama işlemleri gerçekleştirilebiliyor. Tüketiciler ve Proje Müellifleri Dijital Bağlantı Sistemi portaline dibas.akedasdagitim.com.tr adresinden ulaşabilecekler.
İlginizi Çekebilir
Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor
Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak
Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.
Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım
KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili
Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.
4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay
Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.