Akedaş Elektrik Dağıtım A.Ş.’ten kamuoyu açıklaması
GÜNDEMAkedaş Elektrik Dağıtım A.Ş. geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş’ın Ekinözü İlçesinde ilgili aboneliğinin enerjisinin kesimiyle ilgili sosyal medyada yapılan paylaşımlara istinaden kamuoyu duyurusu başlığı ile açıklama yaptı.
Akedaş Elektrik Dağıtım A.Ş.’den yapılan kamuoyu duyurusuna göre; vatandaşın elektriğinin pandemi sürecinde değil yasal mevzuat çerçevesinde 26.08.2019 tarihinde kesildiği yapılan kontrollerde ortaya çıkmıştır.
Akedaş Elektrik Dağıtım A.Ş.’den yapılan kamuoyu açıklaması ise şöyle; “Şirketimiz tarafından ilgili yönetmelik ve kanunlara uygun hareket edilmiş ve iddia edildiği gibi elektrik pandemi sürecinde kesilmemiş olup ilgili mevzuat çerçevesinde 26.08.2019 tarihinde kesilmiştir. Elektriklerin kesilmemesine ilişkin toplumda oluşan hassasiyeti istismar ederek kendi lehine kullanmak amacıyla yanlış bilgilendirmeler yapılmaktadır. Akedaş Elektrik Dağıtım A.Ş ailesi olarak tüketicilerimizin bu tür yanlış haberlere itimat etmemesini önemser, Pandemi sürecindeki yasal mevzuat çerçevesindeki işleyişimiz ile ilgili en doğru bilgilerin Şirketimiz iletişim kanalları kullanılarak elde edilebileceğini belirtmek isteriz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi
Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu
Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.
AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı
Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.
Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu
Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.
Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.
Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi
Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.