© Haber Hanesi 2014 - 2025

"Akdeniz’in Gazetecileri Yarışıyor” Yarışmasına başvurular başladı

Kahramanmaraş'ta Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti (KMAGC) tarafından düzenlenecek "Akdeniz’in Gazetecileri Yarışıyor” yarışması için başvurular başladı.

Kahramanmaraş’ta görev yapan gazetecilerin gelişimlerine katkıda bulunmak ve başarılı çalışmaları özendirip ödüllendirmek amacıyla bu yıl ilki gerçekleştirilen yarışma, “haber", “fotoğraf", “görüntü", "tv programı", “tasarım", "köşe yazarı", "spor haberi" ve “internet portalı” alanında planlandı.

 

Yarışma, Kahramanmaraş ve ilçelerindeki basın-yayın organlarında çalışan gazetecilerin 01 Ocak 2022 -31 Aralık 2022 tarihleri arasındaki çalışmalarını kapsayacak.

 

Adayların çalışmalarını 5 Ocak Perşembe günü saat 17.30'a kadar Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti’nin ilgili e-posta adresine göndermesi gerekiyor.

 

14 Ocak’ta düzenlenecek ödül töreniyle 8 dalda 24 ödülün sahibini bulacağı organizasyon kapsamında ayrıca KMAGC ve jüri özel ödülleri de verilecek.

 

Gazeteciliğin ülkedeki en kutsal mesleklerden biri olduğunu belirten Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Serkan Ercüment Kuzu, toplumun haber alma hakkı için zor şartlarda çalışan meslektaşlarının kıymetli eserlerine katkı sunmak amacıyla başlattıkları yarışmanın hayırlara vesile olmasını temenni etti.

 

Kuzu, kentte çalışan meslektaşlarının yarışmaya büyük ilgi göstereceğini belirterek, eserleriyle yarışacak gazetecilere başarılar diledi.

 

İlginizi Çekebilir

Yeşil Vatan İçin Kritik Zirve: Kahramanmaraş’ta Yangın Tedbirleri En Üst Seviyeye Çıkıyor

Kahramanmaraş'ta artan sıcaklıklar nedeniyle orman yangınlarına karşı yeni önlemler devreye alınacak. Riskli bölgelere girişler sınırlandırılabilecek, denetimler ise sıklaştırılacak.

KASKİ'den Su Kayıplarına Teknolojik Takip! Görünmeyen Arızalar Tek Tek Tespit Ediliyor

Kahramanmaraş'ta su kayıp ve kaçaklarını azaltmak için çalışmalarını sürdüren KASKİ, akustik dinleme teknolojisiyle yer altındaki görünmeyen sızıntıları tespit ederek içmesuyu kaynaklarının korunmasına katkı sağlıyor.

KASKİ’den Kritik Uyarı: Vefat Eden Abonelerin Su Kayıtları İptal Edilecek

KASKİ, vefat eden abonelere ait su aboneliklerinin devredilmesini istedi. 10 Temmuz'a kadar işlem yapılmazsa sayaçlar sökülecek.

Kahramanmaraş'ta Aile Faciası: Kayınpederinin Bıçakladığı Damat Yaşamını Yitirdi

Kahramanmaraş'ta kayınpederiyle tartışan 30 yaşındaki damat bıçaklanarak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan genç yaşamını yitirdi.

Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.

SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor. 

TÜM HABERLER