AK Parti Kahramanmaraş’ta Görev Değişikliği: Yeni İlçe Başkanları Belli Oldu
Kahramanmaraş HaberleriAdalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş İl Başkanlığı, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda yeni ilçe başkanlarını kamuoyuna tanıttı.
Paylaşımda, “İlçe başkanlarımızı tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi. Ayrıca, bugüne kadar fedakârca hizmet veren önceki dönem başkanlarına da teşekkür edildi.
Yeni atamaların hem partiye hem de Kahramanmaraş’a hayırlı olmasını dileyen parti yönetimi, bu değişimle birlikte AK Parti’nin çalışmalarını daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini belirtti.
Yeni belirlenen ilçe başkanları şu şekilde:
- Nurhak İlçe Başkanı: Günay Uysal
- Göksun İlçe Başkanı: Furkan Özdemir
- Dulkadiroğlu İlçe Başkanı: Ali Çam
- Onikişubat İlçe Başkanı: Durdu Safa Kekeç
Parti yönetimi, yeni başkanlarla birlikte şehirdeki hizmetlerin daha da etkin bir şekilde sürdürüleceğini vurguladı.
İlginizi Çekebilir
İBTÜ’de “Terörsüz Türkiye” Konferansı: Mehmet Şahin Bölgesel Gelişmeleri Değerlendirdi
İstiklal Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (İBTÜ), AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Şahin’in konuşmacı olarak katıldığı “Terörsüz Türkiye” konferansına ev sahipliği yaptı. Türkiye’nin terörle mücadelesi ve bölgesel gelişmelerin ele alındığı programda, millî birlik ve beraberliğin korunması, toplumsal huzurun güçlendirilmesi ve kalıcı güvenliğin sağlanması üzerinde duruldu.
Anadolu’nun En Büyük Kitap Fuarında Uluslararası Edebiyat Buluşması
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı, sekizinci gününde İngiltere, Gürcistan ve Tunus’tan yazarları edebiyatseverlerle buluşturdu. Söyleşide farklı milletlerin edebiyat gelenekleri ve Kahramanmaraş’ın edebiyat iklimi ele alındı.
Kitap Fuarı’nda Klinik Psikolog Mehmet Teber’den Ebeveynlere Önemli Tavsiyeler
Anadolu’nun en büyük kitap fuarı olan 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nda okurlarla buluşan Klinik Psikolog ve Yazar Dr. Mehmet Teber, çocukların duygusal ihtiyaçları, aile-çocuk iletişimi ve sağlıklı gelişim süreçlerine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.
Şair Nurullah Genç, Kitap Fuarı’nda Şiir ve Edebiyatı Anlattı
11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nın sekizinci gününde şair Nurullah Genç, KAFUM’da kitapseverlerle buluştu. Şiir ve edebiyat üzerine değerlendirmelerde bulunan Genç, seslendirdiği şiirlerle dinleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.
Prof. Dr. Mehmet Şahin, Kitap Fuarı’nda Ortadoğu ve Türk Dış Politikasını Ele Aldı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nın sekizinci gününde okurlarla buluşan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Şahin; Ortadoğu’daki gelişmeler, Türkiye’nin dış politikası ve küresel güç dengelerini değerlendirdi.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Meme Kanserine Karşı Farkındalık Etkinliği
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen farkındalık programında uzman hekimler, meme kanseri taramaları ve erken teşhisin önemi hakkında katılımcılara bilgi verirken tiyatro gösterisiyle de farkındalık mesajları verildi.