© Haber Hanesi 2014 - 2025

Ahşap Oyma Atölyesi Kahramanmaraş’ta Büyük İlgi Gördü

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Ahşap Oyma Atölyesi, el sanatları ve oymacılığa ilgi duyan yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Piazza AVM’de düzenlenen etkinlik, sosyal belediyecilik kapsamında kültürel ve sosyal faaliyetlere yönelik başarılı bir örnek oldu.

Büyükşehir Belediyesi’nin el sanatları ve oymacılığa meraklı vatandaşlar için organize ettiği Ahşap Oyma Atölyesi, Piazza AVM’de yoğun ilgi gördü. Katılımcılar, kendi tasarımlarını ahşap üzerine işleyerek birbirinden güzel ve değerli ürünler ortaya çıkardı. Etkinlik yaklaşık 4 saat sürdü ve katılımcılar hem eğlendi hem de el becerilerini geliştirdi.

Vatandaşlardan Tam Not

Etkinliğe katılan vatandaşlar, Ahşap Oyma Atölyesi'nin çok faydalı ve eğlenceli geçtiğini belirterek, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Piazza AVM’ye teşekkür etti. Katılımcılar, bu tür sosyal ve kültürel etkinliklerin daha sık düzenlenmesini talep etti.

Büyükşehir Belediyesi’nden Devam Eden Atölye Faaliyetleri

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, eğitici ve eğlenceli atölye çalışmalarının belirli aralıklarla vatandaşlarla buluşmaya devam edeceği belirtildi. Ahşap Oyma Atölyesi gibi etkinlikler, toplumun kültürel ve sanatsal faaliyetlere olan ilgisini artırarak, sosyal yaşamı zenginleştirmeyi hedefliyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirdiği bu tür faaliyetler, vatandaşların hem becerilerini geliştirmesine hem de keyifli zaman geçirmesine olanak tanıyor.

İlginizi Çekebilir

Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor

Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak

Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.

Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım

KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.

Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili

Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.

4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay

Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

TÜM HABERLER