Ağustos Fuarı’nda Gençlerin Enerjisi: Dulkadiroğlu Gençlik Merkezleri Etkinlikte Öne Çıktı
Kahramanmaraş HaberleriAğustos Fuarı etkinlikleri kapsamında sahne alan Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi Gençlik Merkezleri, sergiledikleri başarılı performanslarla büyük beğeni topladı.
Gençlik Merkezleri Halk Oyunları Ekibinin coşkulu gösterisi, Gençlik Orkestrasının müzik ziyafeti ve ünlü sanatçı Muhammed Ali Uçar’ın konseri, geceye damga vurdu.
Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, gençlere verdikleri önemi bu etkinlikte bir kez daha gösterdiklerini vurgulayarak, “Gençlerimizin başarılarıyla gurur duyuyoruz. Birlik, beraberlik, sevgi, saygı ve hoşgörünün hakim olduğu bu güzel atmosferde gençlerimizle bir arada olmak, bizler için büyük bir mutluluk kaynağı. Dulkadiroğlu Belediyesi olarak, gençlerimizin her zaman yanındayız ve onları desteklemeye devam edeceğiz,” dedi.
Başkan Akpınar, ayrıca bu anlamlı etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel ve tüm ekibine teşekkürlerini iletti. Gençlerin enerjisiyle dolu dolu geçen fuar gecesi, vatandaşlardan da tam not aldı.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş’ta suya yüzde 25 indirim teklifi: “AK Parti grubu reddetti”
Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı, su faturalarına yüzde 25 indirim uygulanması, aylık fiyat artışlarının durdurulması ve 2027 yılında suya zam yapılmaması yönündeki tekliflerinin AK Parti Meclis Grubu tarafından reddedildiğini açıkladı.
Kahramanmaraş Dahil 7 İlde Sahte Kaza Operasyonu: 80 Şüpheli Adliyede
Adana merkezli sahte trafik kazası soruşturmasında 80 şüpheli adliyeye sevk edildi. Kahramanmaraş dahil 7 ildeki operasyonda silahlar ve mermiler ele geçirildi.
Kahramanmaraş’ta Avlu1890 Açıldı! Sanat ve Müzik Eğitimleri Başlıyor
Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi ile Dulkadiroğlu Kültür, Sanat ve Müzik Akademisi tarafından hayata geçirilen Avlu1890 Dulkadiroğlu Kültür, Sanat ve Müzik Akademisi, geniş protokol katılımıyla düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Elbistan’ın Ulaşım Ağına Kahramanmaraş Büyükşehir İmzası
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 2026 Ulaşım Yatırımları kapsamında Elbistan’da 26 kilometrelik yolda asfalt serimini tamamlarken, toplam 30 kilometrelik güzergâhı asfaltla buluşturacak. 500 Milyon TL’yi aşan yatırımla Elbistan’da 14 cadde baştan sona yenilenecek.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Tarihi Adayı Yeni Bir Görünüme Kavuşturuyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Kahramanmaraş Kalesi çevresinin daha estetik bir görünüme kavuşması için başlatılan Sokak Sağlıklaştırma Projesi’nde çalışmalar hızla sürüyor. Proje kapsamında Şehit Muallim Hayrullah Caddesi’ndeki yapıların cepheleri yenileniyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’de Ekim Ayı Olağan Meclisi Toplandı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı Olağan Meclis Toplantısı, Başkan Fırat Görgel başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 9 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.