© Haber Hanesi 2014 - 2025

Ağustos Fuarı Kapılarını Coşkuyla Açtı, İlk Gecede Eypio Rüzgârı Esti

Büyükşehir Belediyesinin Uluslararası Kahramanmaraş Ağustos Fuarı, binlerce vatandaşın katılımıyla coşkulu bir başlangıç yaptı. Fuarın ilk gecesinde sahne alan Eypio, sevilen şarkılarıyla KAFUM’u dolduran müzikseverlere unutulmaz bir konser yaşattı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Uluslararası Kahramanmaraş Ağustos Fuarı, bu yıl da büyük bir coşku ve yoğun katılımla kapılarını açtı. KAFUM’da gerçekleştirilen açılış programı, binlerce vatandaşın katılımıyla adeta festival havasında geçti. Fuarın ilk gününde alanı dolduran ziyaretçiler, birbirinden renkli etkinliklerle buluşurken gecenin finalinde ise Türk rap müziğinin sevilen isimlerinden Eypio sahne aldı. Fuarın açıldığı ilk günden itibaren KAFUM’da büyük bir yoğunluk yaşandı. Aileler, gençler ve çocuklar fuar alanında kurulan stantları gezerken, sosyal ve kültürel etkinliklere de yoğun ilgi gösterdi. Akşam saatlerinde konser alanını dolduran binlerce müziksever ise Eypio’nun sahneye çıkmasını büyük bir heyecanla bekledi. Sanatçının sahneye adım atmasıyla birlikte konser alanında coşku doruğa ulaştı. Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan Eypio, sevilen eserlerini Kahramanmaraşlı hayranları için seslendirdi. Sanatçı; Günah Benim, Sen, Çukur, Naim, Umudum Kalmadı, Yeraltı, Ömrüm, Diken Mi Gül Mü, Kıyamam, Sana Rağmen ve Sen Oyna başta olmak üzere dillere pelesenk olmuş birçok parçasını seslendirdi. Binlerce kişi şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederken, konser alanında renkli görüntüler oluştu. Telefon ışıklarıyla aydınlanan KAFUM, müziğin ritmiyle unutulmaz anlara sahne oldu.

 

Başkan Görgel, KAFUM’da Vatandaşlarla Buluştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel de konser alanını ziyaret ederek fuar coşkusunu vatandaşlarla birlikte yaşadı. Alanı gezen Başkan Görgel, vatandaşlarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirirken sanatçı Eypio ile de bir araya geldi. Daha sonra sahneye çıkan Başkan Görgel, yaptığı konuşmada Kahramanmaraş’ın yeniden ayağa kalkma sürecinde kültür ve sanatın önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı. Başkan Fırat Görgel konuşmasında, “Bir yandan şehrimizi yeniden ayağa kaldırırken bir yandan da hemşehrilerimizi sosyal ve kültürel etkinliklerle buluşturmaya devam ediyoruz. Uluslararası Kahramanmaraş Ağustos Fuarı’mız da bunun en güzel örneklerinden biri. İnşallah fuarımız boyunca birbirinden değerli sanatçılarımızı ve etkinliklerimizi hemşehrilerimizle buluşturacağız. Fuarımıza gösterilen yoğun ilgi bizleri son derece mutlu ediyor. Tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

“Kahramanmaraş İçin Özel Bir Repertuvar Hazırladım”

Konser öncesinde değerlendirmelerde bulunan Eypio, Kahramanmaraş’ta bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Deprem öncesinde de şehre geldiğini hatırlatan sanatçı, Kahramanmaraş’taki değişim ve yeniden yapılanma çalışmalarından etkilendiğini belirtti. Eypio, “Depremden önce gelmiştim Kahramanmaraş’a. Şimdi çok güzel bir şekilde yenilendiğini gördüm. Kahramanmaraş için özel bir repertuvar hazırladım. Kahramanmaraşlı müzikseverlerle unutulmaz bir gece olacak” dedi.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Gençlere Sınav Sürecinde Motivasyon Desteği

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin gençlik markası Pusula Maraş tarafından düzenlenen seminerde Yavuz Yiğit, gençlerle bir araya gelerek sınav motivasyonlarını artırmaya, hedeflerine daha güçlü odaklanmalarına ve başarı yolculuklarında kararlılıklarını korumalarına yönelik önemli tavsiyelerde bulundu.

Yalnız Ardıç Söyleşileri’nde Gemuhluoğlu’nun Fikir ve Gönül Dünyası Konuşuldu

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesinin Yalnız Ardıç Söyleşileri'nde bu kez fikir adamı ve mutasavvıf Fethi Gemuhluoğlu'nun hayatı, düşünce dünyası ve Türk kültür hayatına katkıları ele alındı.

Afşin’de Tarihi Gün: Arıtaş ve Çobanbeyli Doğal Gaza Kavuştu, İlk Ateşi Koray Kıraç Yaktı!

Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç, seçim döneminde söz verdiği Arıtaş ve Çobanbeyli mahallelerini doğal gazla buluşturdu. Başkan Kıraç, doğal gaz ocağının ilk ateşini kendi elleriyle yakarak vatandaşların sevincine ortak oldu.

Kahramanmaraş’ta Hikâyeler Şehrin Dört Bir Yanına Taşındı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin bu yıl ikincisini düzenlediği Uluslararası Dünya Hikâye Anlatıcıları Şöleni, ikinci gününde de okullardan hastanelere, kütüphanelerden huzurevlerine kadar şehrin dört bir yanında gerçekleştirilen etkinliklerle 7’den 70’e vatandaşları masalların evrensel diliyle buluşturuyor.

Kahramanmaraş Elbistan’da Şap Alarmı: 5 Mahalle Karantinaya Alındı

Kahramanmaraş Elbistan’da Pınarbaşı dahil 5 mahallede şap tedbiri başladı. Hayvan hareketleri durduruldu, üreticilere hastalık belirtileri için uyarı yapıldı.

Başkan Fırat Görgel Onikişubat Danışma Meclisi’nde Konuştu: "Şehri Geleceğe Hazırlıyoruz!"

AK Parti Onikişubat İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katılan Başkan Görgel, “Kahramanmaraş’ı daha modern, güçlü ve yaşanabilir bir şehir haline getirme kararlılığımızla hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

TÜM HABERLER