© Haber Hanesi 2014 - 2025

Afşin'de Aşı Kampanyasına Destek İçin Kamu Spotu Hazırlandı

Sağlık Bakanlığın yeni tip koronavirus (Kovid -19) ile mücadele kapsamında aşılamaya dikkat çekmek için kolları sıvıyoruz" sloganıyla hazırlanan kamu spotuna Afşin’den de destek geldi.

Afşin Belediyesi Başkanı Mehmet Fatih Güven, Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can ve Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, salgın hastalıkları kontrol altına almanın en etkili yolunun aşılama olduğu vurgulandığı videoda konuşma yaparak, Afşinlileri aşı olmaya davet etti.

“Salgın belasından kurtulalım, eski günlerimize dönelim”

Afşin Belediyesi tarafından hazırlanan kamu spotunda kamera karşısına geçen Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, şu ifadelere yer verdi:

“Kıymetli kardeşlerim, eski günleri özlemediniz mi? Eş, dost düğünlerde, derneklerde, bayramlarda, yaslarda bir aradaydık. Birbirimizde destek oluyorduk. Eski günlerimize dönebilmek için, bu salgından kurtulabilmek için en etkili yol olan aşıyı yaptırmamız gerekiyor. Gelin Afşin için kollarımızı sıvayalım, aşımızı yaptıralım. Salgın belasından kurtulalım, eski günlerimize dönelim.”

Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can ise, biz sizler için aşı olduk, sizlerde bizler için aşı olun çağırısında bulunarak şu ifadelere yer verdi:

“Ben size Afşin lehçesiyle hitap etmek istiyorum. Gurban olduklarım, biz sizi seviyoruz. Değerli büyüklerim kıymetli gençler, biz sizin için aşı olduk, sizde bizi seviyorsanız ne olur randevunuzu alın ve bir an önce aşınızı olun. Şu illetten bir an önce kurtulalım”

Yeni tip koronavirus (Kovid -19) salgınına dur demek için aşı olunmasının gerektiğini belirten Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş da, “Pandeminin sonlarına doğru yaklaşırken ülkemizde ve ilçemizde aşılama işlemleri son hızla devam etmekte. Dolayısıyla bu zor günlerde en fazla etkilenenlerden olan, esnaf ve sanatkarlarımızın kendileri için aileleri için sağlıklı yaşam için aşı olmaya davet ediyorum.” açıklamasında bulundu.

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi

Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu

Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.

AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.

Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu

Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.

Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi

Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.

TÜM HABERLER