© Haber Hanesi 2014 - 2025

ADIYAMAN’IN GÜZELLİKLERİNİ DÜNYAYA TANITMALIYIZ

Adıyaman’da turizmin gelişmesi için büyük gayret ortaya koyan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, dünyanın en önemli turizm fuarları arasında gösterilen Emitt Fuarı’na katılarak turizm temsilcileriyle görüşüp, Adıyaman’ın tur programlarına dahil edilmesi için görüş alışverişinde bulundu.

Göreve geldiği günden bu yana Adıyaman’ın turizm potansiyelini dünyaya tanıtmak için çeşitli projelere ve çalışmalara imza atan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, İstanbul’da gerçekleştirilen ve dünyanın sayılı turizm fuarları arasında gösterilen Emitt Fuarı’na katılarak, Adıyaman’ın turizm pastasından hak ettiği payı alabilmesi için turizm sektörü temsilcileriyle çeşitli görüşmeler gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen fuarda, bir yandan Adıyaman’ın en iyi şekilde tanıtılması için Adıyaman Valiliği öncülüğünde açılan stantta misafirleri ağırlayıp Adıyaman’ın güzelliklerini anlatan Başkan Kılınç, diğer taraftan da fuara katılan ülkenin saygın turizm temsilcileriyle bir araya gelip Adıyaman’ın zenginliklerinin daha geniş kitlelere tanıtılması için Adıyaman’ın tur programlarına dahil edilmesi konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Konu ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Başkan Kılınç, Nemrut Dağı, Perre Antik Kenti, Karakuş Tümülüsü, Arsemia Antik Kenti, Eski Kahta Kalesi ve Sahabe Safvan Bin Muattal Hazretlerinin kabrine ev sahipliği yapan Adıyaman’ın sahip olduğu tarihi ve kültürel zenginliklerin daha geniş kitleler tarafından görülüp, bilinmesi için çeşitli temaslarda bulunduklarını dile getirilerek, “Büyük bir turizm potansiyeline sahip olan Adıyaman’ın bu zenginliklerinin tüm dünyaya tanıtılması için turizm temsilcilerimizle bazı görüşmeler gerçekleştirdik. Amacımız, ilimize gelen turist sayısını kat be kat arttırmak. Bunun için Adıyaman Belediyesi olarak elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER