AB’nin Desteklediği Projeler Görüşülüyor
GÜNDEMAvrupa Birliği’nin Türkiye’deki mülteciler için oluşturduğu mali yardım programı değerlendirme toplantısı Kahramanmaraş’ta başladı. İki gün sürecek toplantıda projeler değerlendirilecek ve süreç analizi yapılacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, FRIT2 Belediye Altyapı Sektörü Projeleri Bilgilendirme ve Değerlendirme Programı’na katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İlbank işbirliği ile Ramada Otel’de gerçekleştirilen programa Başkan Güngör’ün yanı sıra Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Kilis Belediye Başkanı Abdi Bulut, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, ilçe belediye başkanları, su ve kanalizasyon idareleri genel müdürleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İlbank yetkilileri katıldı.
Son Durum Görüşülüyor
Programda konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ve İlbank işbirliğinde gerçekleştirilen programa ev sahipliği yapmaktan büyük memnuniyet duyduk. Şehrimizde, mülteciler için Avrupa Birliği tarafından finanse edilen yardım programındaki son durum görüşülecek. Toplantının şehirlerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Süreç Analizi Yapılacak
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İLBANK işbirliğinde Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilen ‘FRIT2 Belediye Altyapı Sektörü Projeleri Bilgilendirme ve Değerlendirme Programı’, 19 Kasım Salı günü sona erecek. İki gün sürecek program kapsamında Avrupa Birliği’nin Türkiye’deki mülteciler için oluşturduğu mali yardım programı kapsamında desteklenen projeler değerlendirilecek ve süreçlerin analizi yapılacak.
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.
Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik
Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.