© Haber Hanesi 2014 - 2025

ZUHAL KARAKOÇ DORA’DAN 15 TEMMUZ MESAJI

ZUHAL KARAKOÇ DORA’DAN 15 TEMMUZ MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi’nden 27.Dönem Kahramanmaraş Milletvekili adayı olan Zuhal Karakoç Dora, 15 Temmuz destanının 2'nci yıl dönümünde anma mesajı yayınladı. Zuhal Karakoç Dora yaptığı yazılı açıklamada " Tarih boyunca çok sayıda devlet kuran Türk Milleti, asla başka ülkelerin boyunduruğu ve esaretine girmediği gibi, bağımsız ve hür yaşamdan hiçbir zaman taviz vermemiştir. Savaşlarla, türlü entrika ve oyunlarla, kendisini zayıflatmaya ve yıkmaya çalışan düşmanlara karşı sürekli dik duran bu Büyük Millet, en zayıf durumunda dahi küllerinden adeta yeniden doğmuş ve düşmanlarına karşı sürekli galip gelmiştir. Malazgirt’te, Kosova’da, Niğbolu’da, Varna’da, Çanakkale’de, Dumlupınar’da, Sakarya’da, K.Maraş’ta adını uzun uzaya sıralayabileceğimiz daha birçok zaferde, hiçbir zaman unutulmayacak destanlar yazan Büyük Türk Milletimiz, 15 Temmuz 2016’da çeşitli kılıf ve kisvelere bürünmüş FETÖ/PDY terör örgütünün hain darbe girişimi ile karşılaşmış ve milli egemenliğimiz ile bağımsızlığımızı yok etmeye çalışan bu hain örgüte gereken dersi vermiştir. O gece sokaklara dökülen ve meydanları hınca hıç dolduran vatan sevdalıları, ülkenin sürekli sahibi olacaklarını, hain örgüt ve işbirlikçilerine en iyi şekilde göstermiştir. Ben bu vesileyle öncelikli olarak 15 Temmuz gecesi şehit olan demokrasi bekçisi şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize ise şükranlarımı sunuyorum. Bu ülke sizlerin kahramanlıklarını hiçbir zaman unutmayacaktır. O gece yazdığınız destan ebediyete kadar hatırlanmaya devam edecektir. Milletimizin demokrasi ve egemenlik sayfasında 15 Temmuz bir milat olmuştur. O gece küllerinden adeta yeniden doğan bu Millet, sergilediği kahramanlıkla tüm dünyaya adeta parmak ısırtmıştır." ifadelerine yer verdi.    

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER