© Haber Hanesi 2014 - 2025

Yedikuyular Kayak Merkezinde Fiyatlar TAVAN YAPTI

Geçtiğimiz günlerde özelleştirilen Kahramanmaraş'ın en büyük turizm projelerinden Yedikuyular Kayak Merkezi fiyat tarifesi vatandaştan büyük tepki çekti.

Haber46'nın haberine göre ; 

Geçtiğimiz günlerde özelleştirilen Kahramanmaraş'ın en büyük turizm projelerinden Yedikuyular Kayak Merkezi fiyat tarifesi vatandaştan büyük tepki çekti. Görüştüğümüz vatandaşlar fiyatların geçen yıla göre üç dört katına çıktığını söyleyerek tepki gösterdiler. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz kış sezonunda açılan ve yıllık 1 buçuk milyon kişinin ziyaret etmesi beklenen Yedikuyular Kayak Merkezi yıllık 800 bin TL'ye 2 yıllığına özelleştirildi. Ancak özelleştirilmesinin ardından çok sayıda vatandaş Haber46 merkezini arayarak şikayette bulundular. Gelen şikayetlerin başında tuvaletlerin ücretli olması geliyor. Vatandaşlar bu tür tesislerde tuvaletlerin ücretli olamayacağını ifade ediyorlar. Yine vatandaşlar ücretlerin üç dört katına çıktığını iddia ederek normal vatandaşların bu tesislerden faydalanmasının mümkün olmadığını söylüyorlar. Yedikuyular Kayak Merkezi Fiyat Tarifesi Aşağıdaki Şekildedir!

KAYAK EĞİTİM ÜCRETİ: 150,00 TL (SAAT)

KAYAK EĞİTİM GRUP ÜCRETİ: 80,00 TL (KİŞİ BAŞI FİYATI EN AZ 5 KİŞİ, SAAT)

KAYAK TAKIMI: 40,00 TL (GÜNLÜK)

KAYAK KIYAFETİ: 40,00 TL (GÜNLÜK)

KIZAK: 20,00 TL (SAAT) (SONRAKİ HER SAAT İÇİN 5 TL)

GÖZLÜK: 15,00 TL (GÜNLÜK)

KASK: 20,00 TL (GÜNLÜK)

SNOWBOARD: 40,00 TL (GÜNLÜK)

KAR MOTORU: 50,00 TL (TURU-ARAÇ BAŞI)

ATLI KIZAK: 50,00 TL (TURU-ARAÇ BAŞI)

ATV MOTORU: 50,00 TL (TURU ARAÇ-BAŞI)

MEKANİK TESİS ÜCRETLERİ TELESKİ (T-BAR) VE TELESİYEJ

ÖĞRENCİSİVİL 1 ÇIKIŞ 5,00 TL 6,00 TL

YARIM GÜN 30,00 TL 40,00 TL(SKİPASS) TAM GÜN50,00 TL 60,00 TL(SKİPASS) YÜRÜYEN BAND1 ÇIKIŞ 1 TL
 

Diye belirtildi. 

Kaynak : Haber46

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi

Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu

Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.

AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.

Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu

Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.

Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi

Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.

TÜM HABERLER