© Haber Hanesi 2014 - 2025

YALNIZ ARDIÇ MESİRE ALANINDA BUNGALOV EVLER YÜKSELİYOR

Dulkadiroğlu Belediyesi’nin prestij projelerinden Yalnız Ardıç A Tipi Mesire alanı projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Konaklama özelliğiyle dikkat çeken mesire alanında Bungalov evlerin inşaatının tamamlanmak üzere olduğu bildirildi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın prestij projeleri arasında yer alan Yalnız Ardıç Mesire alanında çalışmaların devam ettiği bildirildi. Yedikuyular bölgesinin gelişmesiyle gündeme gelen Yalnız Ardıç, A tipi mesire alanı projesiyle Kahramanmaraş’ın kış turizmine katkı sağlamaya hazırlanıyor. İçerisinde yaklaşık 30 adet Bungalov ev, kır kahvesi, çay bahçesi, restoran, dil köy, yürüyüş alanları, seyir terasları ve daha bir çok hizmeti barındıracak olan Yalnız Ardıç Mesire Alanı, eşsiz doğasıyla bölgeye hizmet vermeye hazırlanıyor.
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, doğal güzellikleriyle dikkat çeken ilçesinin bu yönünü değerlendirmek adına birçok projeye imza attıklarını kaydetti. Yalnız Ardıç Mesire alanı projesinin de bu projelerden biri olduğunu aktaran Başkan Okay, konuyla ilgili sözlerini şu şekilde sürdürdü: “İlçemizin doğal güzelliklerini ortaya çıkaran bu gibi projeleri hayata geçirmeyi sürdürüyoruz. Bölgemizin doğal zenginliği olan bu yeşil alanları en iyi şekilde değerlendirmek adına çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalardan bir tanesi olan Yalnız Ardıç Mesire Alanı projemizi de devam ettiriyoruz. Kış aylarında olmamıza rağmen çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Şuanda gelinen noktada 30 adet Bungalov evimizin inşaat çalışması tamamlanmak üzeredir. Bu çalışmalar sonunda gerekli alt yapısı hazır olan alanda peyzaj çalışmalarını tamamlayarak hizmete açacağız. Yedikuyular bölgesiyle bu alanımız entegre bir şekilde Kahramanmaraş turizmine çok büyük katkılar sağlayacaktır.”

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER