Vali Elban, mimarlık, tasarım ve ev aksesuarları mağazasının açılışına katıldı
GÜNDEM
ADAA (AA) Adana Valisi Süleyman Elban, kentte hizmete giren mimarlık, tasarım ve ev aksesuarları mağazasının açılışına katıldı.
Vali Elban, merkez Çukurova ilçesi Süleyman Demirel Bulvarı'nda hizmete giren Stillium Mimarlık, Tasarım ve Ev Aksesuarları Mağazası açılışında, iş yeri sahibi mimar Ceylan Öztepe'nin girişimci bir kadın olduğunu söyledi.
Öztepe'nin kendisi gibi girişimci kadınlara örnek ve destek olduğunu anlatan Elban, bundan dolayı açılışa katıldığını ifade etti.
Ceylan Öztepe de kentte 15 yıldır hizmet verdiklerini, ofisin proje ve denetim biriminin yüzde 80'ini kadınların oluşturduğunu anlatarak, kadın girişimcilere sonuna kadar destek verdiklerini ve bundan sonra da vereceklerini vurguladı.
Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle mağazanın açılışı gerçekleştirildi.
Vali Elban, açılışı yapılan mağazada incelemede bulundu, katılımcılarla sohbet etti.
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil Belediyesi'nden LGS Tercih Döneminde Ücretsiz Danışmanlık Desteği
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih dönemine giren öğrenciler ve aileleri için 22-27 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetini başlattıklarını duyurdu.
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.