© Haber Hanesi 2014 - 2025

VATANDAŞLARIMIZI MESİRE ALANIMIZDA MİSAFİR EDECEĞİZ

VATANDAŞLARIMIZI MESİRE ALANIMIZDA MİSAFİR EDECEĞİZ

Kahramanmaraş'ın en büyük mesire alanı projesine imza atan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, "Kurban bayramında vatandaşlarımızı mesire alanımızda misafir edeceğiz" dedi. Dulkadiroğlu ilçesinin en önemli ihtiyaçlarından biri olan mesire alanı konusunda büyük bir projeye imza atan Dulkadiroğlu Belediyesi, yoğun mesai sonrası Yeşiltepe Mahallesinde başlattığı mesire alanı projesinin ilk etap çalışmalarını tamamladı. Çalışmaları yakından takip eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, vatandaşların kurban bayramında mesire alanını kullanabileceği müjdesini verdi. Ekiplerin çalışmasını denetleyen Başkan Okay, mesire alanın ilk etap çalışmasının kurban bayramında vatandaşın hizmetine sunulacağını anlattı. Başkan Okay, konuyla ilgili yaptığı açıklamasını şu şekilde sürdürdü: "Bölgemiz için önemli bir eksiklik olarak gördüğümüz mesire alanı konusunda yapmış olduğumuz çalışmalar sonuç verdi. Şuanda Kahramanmaraş'ın en büyük mesire alanını bölgemizde inşa ediyoruz. İlk etap çalışmalarını tamamladığımız mesire alanımız kısmen vatandaşlarımıza bayram boyunca hizmet verecek. Çok geniş bir alanda yoğun bir çalışma yapmaktayız. Mesire alanımızın bulunduğu yer rakım olarak, konum olarak ve doğa olarak çok uygun bir yer. Kahramanmaraşlı vatandaşlarımızın bu alana yoğun bir ilgi göstereceğini düşünüyorum." "ŞEHİR MERKEZİNE 15 DAKİKALIK BİR MESAFEDE" Başkan Okay, mesire alanının şehir merkezine çok yakın olduğunu aktararak şunları kaydetti: "Yeşiltepe mahallemizin üst kısmında bulunan Yedikuyular yolu üzerinde şehir merkezine çok yakın bir alanda bu güzel mesire alanını inşa ediyoruz. Şehir merkezinden 15 dakikada bu alana ulaşıla biliyor. Havası ve doğal güzelliğiyle bu alan şehrimizin en güzel mesire alanı olacaktır." "MESİRE ALANI ETAP ETAP TAMAMLANACAK" Çalışmalarının ilk etabının tamamlandığını aktaran Başkan Okay, ikinci etap çalışmalarında alanın daha da genişleyeceğini ve sosyal donatıların artacağını belirtti. Başkan Okay, "Mesire alanı konusunda çok geniş bir alana sahibiz. Bu alanımızı doğru bir şekilde planlayarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İkinci etap çalışmalarımızda alanımız genişletilecek ve içerisindeki sosyal donatılar zenginleştirilecek" dedi. Başkan Okay, son olarak vatandaşları kurban bayramında mesire alanında temiz havada vakit geçirmeye davet ederek sözlerini tamamladı.

İlginizi Çekebilir

Bilim Şehitkamil’den TEKNOFEST 2026’da Büyük Başarı

Şehitkamil Belediyesi Bilim Şehitkamil’de TEKNOFEST 2026 için hazırlanan 10 takım, 5 ayrı kategoride finale kalma başarısı gösterdi. Geleceğin bilim insanları geliştirdikleri projelerle TEKNOFEST 2026’da birincilik için yarışacak.

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

TÜM HABERLER