© Haber Hanesi 2014 - 2025

VALİ TUNA “OSB’MİZ EMİN ADIMLARLA BÜYÜYOR”

VALİ TUNA “OSB’MİZ EMİN ADIMLARLA BÜYÜYOR”

Şanlıurfa valisi Güngör Azim Tuna; 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikalarda çalışan kadınlara gül hediye ederek günlerini kutladı.
Şanlıurfa Organize Sanayi 2. Bölgesinde faaliyet gösteren Elif Ahşap Mobilya Fabrikasındaki incelemeleri sırasında Vali Tuna; çalışan kadınlara gül takdim etti. Üretim yapılan atölyeleri de gezen Vali Tuna daha sonra fabrikadaki çalışmalarla ilgili Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz’dan bilgi aldı.
Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi olarak sanayi bölgelerindeki incelemelerine devam edeceklerini belirten Vali Tuna: “Bölgemiz içerisinde özellikle mobilya sektöründe belli bir yere gelmiş ve daha da büyüme kapasitesine sahip, hepsinden önemlisi bu işin gerektirdiği cesarete, azim ve kararlılığa sahip olan müteşebbisleri görmek bizleri mutlu ediyor. Bu vesileyle bu genç arkadaşları tebrik ediyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi nitelikli eleman ihtiyacı tüm sanayicilerimizin talebi. Biz bir an önce nitelikli ara eleman yetiştirmek için çalışmalıyız ki onlar da çok daha hızlı büyüsünler, gelişsinler ve ülkemiz bundan kazansın. Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi emin adımlarla, istikrarlı bir şekilde büyüyor ve büyüyecek. Hem Şanlıurfa kazanacak hem Türkiye kazanacak” dedi.
Organize Sanayi Bölgesindeki incelemelerinin ardından Yönetim Kurulu Toplantısını da burada gerçekleştiren Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’ya Vali Yardımcısı Ufuk Akıl, Yönetim kurulu Başkan Vekili Mithat Arhan, OSB Müdürü Yunus Emre Aksu eşlik etti.

İlginizi Çekebilir

SANKO Holding’den TEKNOFEST 2026’da Gençlere Teknoloji Desteği

SANKO Holding, ana paydaşlarından biri olduğu TEKNOFEST 2026’da yürütücülüğünü üstlendiği İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması ile toplumsal ihtiyaçlara yönelik yenilikçi ve fayda odaklı teknoloji projelerinin geliştirilmesini teşvik ediyor.

Bilim Şehitkamil’den TEKNOFEST 2026’da Büyük Başarı

Şehitkamil Belediyesi Bilim Şehitkamil’de TEKNOFEST 2026 için hazırlanan 10 takım, 5 ayrı kategoride finale kalma başarısı gösterdi. Geleceğin bilim insanları geliştirdikleri projelerle TEKNOFEST 2026’da birincilik için yarışacak.

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

TÜM HABERLER