TÜMKİAD Kahramanmaraş’ta öğrencilerle buluştu
GÜNDEM
KAHRAMANMARAŞ (AA) Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği (TÜMKİAD) Kahramanmaraş İl Başkanlığı, "Çocuk Gülerse Hayat Güler" sloganıyla köy okulundaki çocuklarla bir araya geldi.
Dulkadiroğlu ilçesi Baydemirli Mahallesindeki Boybeyli İlkokulu'nda öğrencileri ziyaret eden TÜMKİAD üyeleri, sınıfları gezerek çocuklara pamuk şeker, futbol ve basketbol topu ile uçurtma hediye etti.
Palyaçolarla keyifli dakikalar geçiren çocuklar daha sonra uçurtmalarını havalandırdı.
Etkinlikle ilgili gazetecilere açıklama yapan TÜMKİAD Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammet Eliaçık, yaklaşık bir yıl önce faaliyete geçtiklerini ve bugüne kadar çeşitli sosyal sorumluluk projelerine imza attıklarını söyledi.
Çocukların gönüllerine girmenin çok önemli olduğunu ifade eden Eliaçık, "Çocuklarımızın gözündeki parlamayı görünce bugün ne kadar güzel bir iş yaptığımızın da farkına vardık. Gençlerimizi ve çocuklarımızı, gelecek dünya düzenine, yeni dünya düzenine hazırlayabilmek için sık sık bir araya gelmeliyiz. Ağabeyleri ve ablaları olarak onlara her zaman moral ve motivasyon vermeliyiz." diye konuştu.
Eliaçık, dernek olarak temin ettikleri satranç takımı, mangala, çocuk gelişim oyunları ve kırtasiye ürünlerini okul müdürlüğüne teslim ettiklerini ve TÜMKİAD olarak yer ve zaman fark etmeksizin insanların gönlüne girebilecekleri bütün etkinliklerde yer almaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.