Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, Kahramanmaraş Valiliğini ziyaret etti:
GÜNDEM”Bu aziz millet, bu güzel ülkemiz hizmetin her türlüsünü, en iyisini hak ediyor”
KAHRAMANMARAŞ (AA) Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Bu aziz millet, bu güzel ülkemiz hizmetin her türlüsünü, en iyisini hak ediyor." dedi.
Bakan Kirişci, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun'u makamında ziyaretinde, kentin kahramanlık vasfını almış mümtaz bir şehir olduğunu, kendisinin de bu şehrin evladı olduğu için mutlu olduğunu belirtti.
Üniversiteye kadar olan hayatının Kahramanmaraş'ta geçtiğini, daha sonra Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nde eğitime başladığını anlatan Kirişci, değişik vesilelerle kente geldiğini ancak bu sefer merkez ve taşra teşkilatı bakımından 5. büyük bakanlık olan Tarım ve Orman Bakanlığının başında gelmesinin farklı bir durum arz ettiğini ifade etti.
Sektörle ilgili sahada olanları değerlendirme, bazı tespitlerde bulunma, bir nevi röntgen çekme tarzında değerlendirebilecekleri ziyaretlerin olacağını, bu çerçevede kentte bulunduklarını dile getiren Kirişci, ziyaretlerin ardından sektörün tüm paydaşlarıyla bir araya gelerek değerlendirme yapacaklarını, yapmak istediklerine ilişkin görüş alışverişinde bulunacaklarını kaydetti.
İnsanların bir şeye alıştıktan sonra onun daha iyisini, daha güzelini talep ettiğini, bunun da olması gereken bir durum olduğunu belirten Kirişci, şöyle konuştu:
"Artık Türkiye'de kimse duble yolları konuşmuyor. Çünkü duble yolların olmadığı yerler kalmadı. Artık otoyolları, tünelleri konuşuyoruz. Onları da geçtik boğazın iki yakasını birbirine bağlayan, hayatı son derece kolaylaştıran konfor sağlayan köprüleri konuşuyoruz. Bu aziz millet, bu güzel ülkemiz hizmetin her türlüsünü, en iyisini hak ediyor. Hükümetimiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 20 yıldan beri bu hizmetleri eksiksiz hız kesmeden sürekli de daha iyilerini yaparak bu zamana kadar gösterdi. İnşallah kabineye yeni dahil olan bir kardeşiniz olarak biz de bu üzerimize düşen vazifeyi tarım ve orman alanında eksiksiz, noksansız yapmanın gayreti içinde olacağız."
Ziyarette, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Celalettin Güvenç, Habibe Öçal, Ahmet Özdemir, Mehmet Cihat Sezal ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör de hazır bulundu.
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.
Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik
Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.