© Haber Hanesi 2014 - 2025

TÜRKOĞLU’NDA YETİM ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

TÜRKOĞLU’NDA YETİM ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

Türkoğlu Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda 400 yetim çocuğu ilçede misafir ederek, hayatları boyunca unutamayacakları bir gün yaşattı.

Türkoğlu Belediyesi ve İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından yetim çocuklara ve ailelerine özel olduklarını hissettirmek ve onları mutlu etmek amacıyla ilk olarak, Belediye Okçuluk ve Binicilik eğitim merkezinde belediye görevlileri eşliğinde çocuklar ata bindirildi.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş;” Çocukların çocukluğunu hakkıyla yaşaması için hepimize sorumluluk düşüyor. Hepimiz, çocuklarımız için daha çok gayret etmeliyiz. Bizler biliyoruz ki, gelecek nesillerimiz onların omuzları üzerindedir. Biz Türkoğlu Belediyesi olarak gençler ve çocuklar için ne yapsak azdır. Zaman zaman onlarla bir araya geliyoruz. Çocuklarımızın bazıları anneden ve babadan mahrum büyümek ve hayatlarını anne ve babadan yoksun sürdürmek zorundalar. Biz kamu kurumları olarak onların anne babası olmak zorundayız. Onlara annesiz ,babasız büyüdüklerini hissetirmemeliyiz. Bu etkinlik onlardan bir tanesi." dedi.

Kahramanmaraş İHH İl Başkanı Yusuf Bülbül; Kahramanmaraş İHH olarak, bizler Kahramanmaraş’ta 500 yakın yetim çocuğumuza sürekli destek veriyoruz. Onlarla çeşitli sosyal aktiviteler yapıyoruz. Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş’un ev sahipliğinde çocuklarımızı At Çiftliğine getirdik. Sağ olsun Belediye Başkanımız daha öncede çocuklarımızı çeşitli şekilde pikniklere davet etmişlerdi. Burada çocuklarımız ilk defa atlara bindiler. Çok eğlendiler, onların bu mutluluğuna bizlerde tanık olduk. Bizde onlarla birlikte eğlendik. Ben bu vesile ile bizlere her zaman destek veren Türkoğlu Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

İlk defa ata bindiklerini ifade eden öğrenciler; Hayatımızın en özel günlerinden biri oldu. İlk defa ata bindik. Çok eğlendik yemekler yedik, uçurduk. Bizlere bu günü yaşatan Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş'a çok teşekkür ederiz. diyerek konuştular.

Program, Derviş paşa ve TOKİ Şelale parkındaki halat çekme yarışı, çuval yarışı, yumurta yarışının yanı sıra, yemek ve uçurtma şenliği ile sona erdi.

İlginizi Çekebilir

“Jüpiter Dolichenus” Şehitkamil’de Sanatseverlerden Tam Not Aldı

Şehitkamil Belediyesi ev sahipliğinde, DansArt Anadolu Ateşi ve Yesemek kostüm tasarım ekibinin işbirliğiyle hazırlanan “Jüpiter Dolichenus” adlı özgün dans oyunu, sanatseverlerle buluştu.

Şehitkamil’de Motofest Heyecanı: Konserler, Yarışmalar ve Gösteriler Bir Arada

Şehitkamil Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Gaziantep Motofest, motosiklet tutkunlarını bir kez daha bir araya getirmeye hazırlanıyor. 25-28 Haziran tarihleri arasında Dülük Tabiat Parkı’nda gerçekleştirilecek festival, dört gün boyunca adrenalin, eğlence ve heyecan dolu anlara ev sahipliği yapacak.

SANKO Tekstil’de Üst Düzey Atama: CEO’luk Görevine Hakan Şahin Getirildi

SANKO Holding’in tekstil sektöründeki öncü şirketi SANKO Tekstil, üst düzey bir atamayla liderlik kadrosunu güçlendirdi. Sektörün küresel ve yerel dinamiklerine yön veren şirketin CEO’luk görevine, 1 Haziran 2026 tarihi itibarıyla H. Hakan Şahin atandı.

Başkan Umut Yılmaz: “Kuzeyşehir’i Daha Modern ve Yaşanabilir Hale Getireceğiz”

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, “Vatandaş Soruyor Başkan Cevaplıyor” programı kapsamında Kuzeyşehir Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek bölgenin sorunlarını, taleplerini ve beklentilerini dinledi. Yoğun katılımla gerçekleşen buluşmada vatandaşlarla birebir görüşen Başkan Yılmaz, devam eden çalışmalar hakkında bilgi verirken, hayata geçirilmesi planlanan yeni projeleri de paylaştı.

Şehitkamil Belediyesi’nden Dülük’te Unutulmaz Sanat Gecesi

Şehitkamil Belediyesi tarafından Dülük Antik Kenti Taş Ocağı’nda düzenlenen Candela Concert, sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Tarihin derin izlerini taşıyan kadim mekânda gerçekleştirilen etkinlikte, binlerce mum ışığının oluşturduğu eşsiz atmosfer, müzikle birleşerek katılımcılara adeta görsel ve işitsel bir şölen sundu.

Başkan Umut Yılmaz: “Babalarımızın Kıymetini Bilmek Hepimizin Görevidir”

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Babalar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, babaların aile yapısındaki önemine dikkat çekerek tüm babaların Babalar Günü’nü kutladı.

TÜM HABERLER