© Haber Hanesi 2014 - 2025

TUR FİRMALARININ YENİ GÖZDESİ KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un Kahramanmaraş’ın tanıtımı ve turizmine yönelik gösterdiği gayretleri meyve vermeye devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, geçen sene TURSAB Ankara Bölge Acenteleri yetkililerini Kahramanmaraş’a davet etmiş, şehrin tanıtımı ile alakalı bilgiler aktararak tur firmalarına çağrıda bulunmuştu.

Yedikuyular Kayak Merkezi’nin de faaliyete geçmesi ile adeta bir cazibe merkezi haline gelen Kahramanmaraş tur firmalarının da uğrak yeri olmaya başladı.

Tarihi mekanları görmek,  tarihi çarşılarda alışveriş yapmak, buram buram tarih kokan müzeleri gezmek ve Yedikuyular Kayak Merkezi’nde kayak keyfi için Kahramanmaraş’a gelen tur firmalarının sayılarında bir hayli artış gözlenmeye başlandı.

Yedikuyular Kayak Merkezi’nin Kahramanmaraş ve bölge insanı için bulunmaz bir fırsat olduğunu, Yedikuyular Kayak Merkezi ile Kahramanmaraş’ın adeta bir cazibe merkezi haline geldiğini ifade eden Veka Turizm’in Sahibi ve Tursab Adıyaman Bölge Temsilcisi Veysel Karani Kuştepe, her hafta Kahramanmaraş’a tur getirdiklerini söyledi.

Tursab Temsilcisi Kuştepe yaptığı açıklamada: “Biz güzel ülkemizin her tarafına turlar düzenleyerek insanlarımızın gezip görmelerine ve iç turizmin hareketliliği için gayret ediyoruz. Yedikuyular Kayak Merkezi büyükşehir belediyesi tarafından yapılıp hizmete açılması ile buraya da turlar düzenlemeye başlamıştık. Ancak vatandaşlarımızdan gelen yoğun talepler üzerine Kahramanmaraş’a tur sayılarımızı artırmaya başladık. Burasını Büyükşehir Belediyesi yaptı, işletmesini de şu anda özel bir firma üstlenmiş. Yedikuyular Kayak Merkezi bana göre sadece Kahramanmaraş’ın sahiplenmesi değil, bölgemiz insanının da sahiplenmesi gereken mükemmel bir yerdir. Öncelikle bu tesisin yapılıp hizmete sunulmasında Büyükşehir Belediye Başkanınız Fatih Bey’e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Gerçekten insanlarımızın gelip görmesi, gezmesi ve hoşça vakit geçirebilmesi için mükemmel bir yer. Tekrar tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER