THK Antalya Şubesi ”Alo Kurban Derisi Hattı” ekiplerinin bayram hazırlığı
GÜNDEM
ANTALYA (AA) Türk Hava Kurumu (THK) Antalya Şubesi "Alo Kurban Derisi Hattı" ekipleri, Kurban Bayramı'nda yapılacak bağışlar için hazırlanıyor.
THK Antalya Şube Başkanı Süleyman Girgin, AA muhabirine, THK'nin geleneksel gelirlerinden biri olan kurban derisi bağışının, kurumun sportif havacılık faaliyetleri ve üniversite öğrencilerine burs için önem taşıdığını belirtti.
Kurban Bayramı'nda deri bağışlarını beklediklerini dile getiren Girgin, kurban derisinin zamanında tuzlanmasının ekonomik değerini kaybetmemesi için önemli olduğunu vurguladı.
Girgin, derilerin ziyan olmadan bağışlanması için Antalya'da kurulan "Alo Kurban Derisi Hattı"nın faaliyete devam ettiğini bildirdi.
Oluşturulan ekiplerin bayram boyunca hat üzerinden bağış yapmak isteyenlerin taleplerine yanıt vereceğini aktaran Girgin, "Ekiplerimiz Kepez, Aksu, Döşemealtı, Konyaaltı, Muratpaşa, Kemer ve Serik ilçelerinde faaliyetlerini sürdürüyor. Valiliğimiz ve belediyelerimizin belirlediği kurban kesim noktalarında çalışmalarımıza 7 araç ve 134 kişilik ekiplerimiz ile devam edeceğiz. Ekiplerimize ulaşamayan, Kepez ilçesinde bulunan deri toplama merkezimize gelemeyen vatandaşlarımıza da hattımız yardımı ile araç desteği ya da en yakın merkezimize yönlendirilmesi konusunda destek vereceğiz." diye konuştu.
Girgin, deri tesliminde mutlaka makbuz alınması ve yetki belgesi ile kartı olmayanlara bağış yapılmaması gerektiğini sözlerine ekledi.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.