TBMM Müsilaj Sorununu Araştırma Komisyonu üyesi Ayşe Sibel Ersoy, Marmara Denizi’nde incelemelerde bulundu
GÜNDEM
ADANA (AA) TBMM Müsilaj Sorununu Araştırma Komisyonu üyesi ve MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, müsilaj etkilerinin gözlenmesi amacıyla komisyon üyeleriyle incelemelerde bulunduklarını belirtti.
Ersoy, yaptığı yazılı açıklamada, Marmara Denizi'nde müsilaj etkilerinin gözlenmesi amacıyla Yenikapı Arıtma Tesisinde inceleme yaptıklarını ifade etti.
Buradaki incelemenin ardından komisyon üyelerince Büyükada'da dalış gerçekleştirildiğini aktaran Ersoy, daha sonra Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde Atık Su Arıtma Merkezi'nde incelemelerde bulunduklarını belirtti.
Ersoy, komisyon olarak çevre konularında kendilerinin ve TBMM Çevre Komisyonunun yoğun şekilde çalıştığını, dünya ve Türkiye'nin çevresel güncel sorunlarına karşı çözümler üretmeyi hedeflediklerini kaydetti.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.