© Haber Hanesi 2014 - 2025

TARİHİ KÖPRÜ YANINA YENİ KÖPRÜ GELİYOR…

TARİHİ KÖPRÜ YANINA YENİ KÖPRÜ GELİYOR…

Sivas Belediyesi tarafından Karşıyaka Mahallesi’nde yapılacak olan yeni köprü için, Muhtar Çetin Aydın teşekkür etti.

DSİ Kavşağı’ndan başlayıp askerî alanın içerisinden geçirilecek yol, Çevre Yolu altından geçecek. Tarihi Kesik Köprü yanına inşa edilecek yeni köprü ile Karşıyaka ve merkezin bağlantısı sağlanmış olacak. Proje ihalesi tamamlanan köprünün fizibilite çalışmaları da başladı. Bundan sonraki süreçte yapım ihalesi gerçekleştirilerek köprü inşası kısa bir süre içerisinde başlayacak.

Konu hakkında açıklama yapan Karşıyaka Mahalle Muhtarı Çetin Aydın, “Karşıyaka Mahallesi ile Kırkpare İlbeyli Köyleri 40 yıldır eski köprünün yanına yeni bir köprünün yapılmasını istemekteydi. Belediye Başkanımızın seçim beyannamesinde söz verdiği köprü projesinin ihaleye verilmesi ve askı süresinin bitmesi ile fizibilite çalışmalarının yapılması bizi çok sevindirdi. Tatlıcak, Herekli, Savcun, Hocabey, Çaypınar, Himmet, Karapınar, Ağrıyan, Serpincik sakinleri adına Belediye Başkanımız Sami Aydın’ın başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Karşıyaka Mahallesi’nin Sami Aydın döneminde büyük hizmetler aldığını vurgulayan Muhtar Aydın, “Sivas’ın ikinci büyük mesire alanı olan Çamlık Mesire alanı bu yıl hizmete açılacak. Yapılan birinci köprünün bağlantı yolları bitirildi. Karşıyaka Mahallesi yeni hizmetler almaya başladı. Doğalgaz mahallemize geldi ve Karşıyaka bu hizmetlerle şehrin en güzel mahallesi olacak.” ifadesini kullandı.

İlginizi Çekebilir

SANKO Holding’den TEKNOFEST 2026’da Gençlere Teknoloji Desteği

SANKO Holding, ana paydaşlarından biri olduğu TEKNOFEST 2026’da yürütücülüğünü üstlendiği İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması ile toplumsal ihtiyaçlara yönelik yenilikçi ve fayda odaklı teknoloji projelerinin geliştirilmesini teşvik ediyor.

Bilim Şehitkamil’den TEKNOFEST 2026’da Büyük Başarı

Şehitkamil Belediyesi Bilim Şehitkamil’de TEKNOFEST 2026 için hazırlanan 10 takım, 5 ayrı kategoride finale kalma başarısı gösterdi. Geleceğin bilim insanları geliştirdikleri projelerle TEKNOFEST 2026’da birincilik için yarışacak.

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

TÜM HABERLER