© Haber Hanesi 2014 - 2025

Stellantis Türkiye Parça ve Servisler’den kış için periyodik bakım kampanyası

Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, aracını kışa hazırlamak isteyen Peugeot, Citroën ve Opel sahiplerine özel fiyatlar sunuyor

İSTANBUL (AA) Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, aracını kışa hazırlamak isteyen müşterilerine özel bir periyodik bakım kampanyasını devreye aldı.

Stellantis açıklamasına göre, Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, kasım ayı sonuna kadar devam edecek yeni kampanyasıyla kış şartlarında aracında aynı konfor ve güvenliği sağlamak isteyen araç sahiplerini yetkili servislere davet ediyor. Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, tüm Peugeot, Citroën ve Opel modellerinin dahil edildiği kampanya kapsamında araç yaşına uygun periyodik bakım hizmetini avantajlı fiyatlarla sunuyor.

Stellantis Türkiye Parça ve Servisler’in sağladığı avantajlı Kasım fırsatları 1.199 TL’den başlıyor.

Buna göre, 03 yaş aralığındaki Peugeot sahipleri 1.599 TL’den, 3 yaş ve üzeri Peugeot araç sahipleri ise 1.249 TL’den başlayan fiyatlarla yetkili servislerde periyodik araç bakımlarını gerçekleştirebiliyor. Citroen’de 03 yaş araçlar için 1.599 TL, 3 yaş ve üzeri Citroen araçlar için 1199 TL gibi fiyatlar öne çıkıyor.

Opel’de ise 03 yaş araçlarda 1.999 TL, 3 yaş ve üzeri araçlar için 1.799 TL’den başlayan fiyatlar, 7 yaş üzerinde bir Opel’e sahip olan tüm sürücüler ise model bağımsız olarak araçlarının periyodik bakımını Stellantis Türkiye’nin güvencesindeki Eurorepar yedek parçalarıyla 1.499 TL’ye yaptırabiliyor.

Marka web sitelerinden zahmetsizce servis talebi yapabilen araç sahipleri, zamanı kısıtlı ise ücretsiz vale hizmeti talebinde de bulunabiliyor. Stellantis Parça ve Servisler, tüm Peugeot, Citroen ve Opel modelleri için periyodik bakımlarda Total Energies motor yağlarını tavsiye ediyor.

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER