© Haber Hanesi 2014 - 2025

Sigorta Sektör Ligi Şampiyonu Türkiye Sigorta oldu

Türkiye Sigorta, Türkiye’yi, yalnızca ülkesinde şampiyon olan takımların katılacağı ağustos ayında Slovenya’da düzenlenecek olan Champions League 2022’de temsil edecek

İSTAMBUL (AA) Türkiye Sigorta futbol takımı, 12'ncisi düzenlenen Sigorta Sektör Ligi’nin şampiyonu oldu.

Türkiye Sigorta açıklamasına göre, 1518 Mayıs'ta Antalya, Asteria Kremlin Palace Hotel’de 12'ncisi düzenlenen Sigorta Sektör Ligi’ne bu yıl, 12 takım katılım gösterdi.

Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik ise turnuvaya iki ayrı takım olarak katıldı. Türkiye Hayat Emeklilik çeyrek finalde turnuvaya veda ederken, Türkiye Sigorta, dün oynanan final mücadelesinde Bereket Sigorta’yı 21 mağlup ederek on ikincisi düzenlenen Sigorta Sektör Ligi’nin şampiyonu oldu.

Sigorta Sektör Ligi şampiyonu Türkiye Sigorta, Türkiye'yi, yalnızca ülkesinde şampiyon olan takımların katılacağı ağustos ayında Slovenya’da düzenlenecek olan Champions League 2022'de temsil edecek.

Final maçında ilk golü Atilla Benli attı

Açıklamada görüşlerine yer verilen ve final maçının ilk golünü kaydeden Türkiye Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli, şunları kaydetti:

"Spor, barış, kardeşlik ve bir araya gelmektir. Antalya’da düzenlenen 12. Sigorta Sektör Ligi’ni şampiyon olarak kupayı kazanan Türkiye Sigorta futbol takımımızı gönülden kutluyorum. Finalde rakibimiz olan Bereket Sigorta’yı, Türkiye Hayat Emeklilik futbol takımımızı ve turnuvaya katılan tüm takımları da centilmence mücadeleleri nedeniyle tebrik ediyorum. Sektör olarak sporun birleştirici gücünü hissedeceğimiz nice organizasyonlarda buluşmayı diliyorum."

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil’de Kadınların El Emeği Göz Kamaştırdı: 550 Eser Sergilendi

Şehitkamil Belediyesi Aile Merkezlerinde eğitim gören kadınların 8 ay süren eğitimlerin sonunda ortaya çıkardığı eserlerden oluşan El Sanatlar Sergisi, yoğun katılımla açıldı. 550 eserden oluşan sergi büyük beğeni aldı.

KİÜ Öğrencileri TUSAŞ’ta Geleceğin Havacılık Uzmanları Olarak Yetişiyor

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) Airbus-TUSAŞ Havacılık Meslek Yüksekokulu öğrencileri, “İşletmede Mesleki Eğitim Programı” kapsamında havacılık ve savunma sanayiinin öncü kuruluşu TUSAŞ’ta uygulamalı eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor.

Çimko’dan enerji dönüşümü ve alternatif yakıt kullanımına yönelik adımlar: Alternatif yakıt oranını 5 yılda %63 arttırdı

Çimko, 2025 Sürdürülebilirlik Raporu’nda enerji dönüşümü ve karbon yönetimi alanındaki uygulamalarına ve performans göstergelerine yer verdi. Alternatif yakıt tedarikinde biyokütle içeriğine sahip atıklarla birlikte yüksek kalorifik değere sahip atıkları öncelikli olarak tercih eden Çimko’nun, 2025 yılında fabrikalara ait ağırlıklı ortalama alternatif yakıt ısıl ikame oranı yüzde 17,2 seviyesine ulaşırken, bu oran 2020 baz yılına kıyasla yaklaşık yüzde 63 artış gösterdi. 

Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi

Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu

Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.

AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.

TÜM HABERLER