Sağlık Sen Başkanı Demirci Güven Tazeledi
SAĞLIKSağlık Sen Başkanı Demirci Güven Tazeledi
Sağlık Sen Kahramanmaraş Şubesi 6. Olağan Genel kurulu 12 Ağustos 2018 tarihinde Saffron Otel'de gerçekleşti. Yapılan genel kurula Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatih Mehmet Erkoç , Onikişubat Belediyesi Başkanı Hanefi Mahçicek , Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir , İmran Kılıç , Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Niyazi Can ve Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcıları ve delegeler katıldı. Yapılan Açılış konuşmalarının ardından sözü alan Kahramanmaraş Sağlık Sen Şubesi Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi. " Değerli misafirler , kıymetli dava arkadaşlarım Sağlık-Sen ve Memur-Sen Hareketi olarak kurulduğumuz günden itibaren her zaman geleğin Güçlü Türkiye'si özleminin peşinde koştuk. Günlerce demokrasimize ve millet iradesine sahip çıkma adına aziz milletimizle beraber Milli irade nöbetleri tuttuk. 15 Temmuz gecesinde ve sonrasında binlerce üyemize mesajlar gönderip , meydanlara davet eden ilk sivil toplum kuruluşu olduk. EVET BİZ YANDAŞIZ Milletin yanında olmak , milletin yanında olanların yanında olmak ,mazlum coğrafyalara umut olanların yanında olmak , darbecilere vatan hainlerine meydan okuyanların yanında olmak yandaş olmaksa , EVET BİZ YANDAŞIZ. Sonuna kadar yandaş olmaya devam edeceğiz. 5 BİNDEN FAZLA ÜYE SAYISINA ULAŞTIK 2010 yılında bin 800 üye sayısı ile teslim aldığımız sendikamızı her yıl üye sayısını arttırarak 5 binden fazla üye sayısına ulaştırdık ve Türkiye'nin en başarılı şubelerinden biri olduk. Bizler sokak sendikacılığı yerine hak arama mücadelemize eğilmeden duruşumuz , milli ve manevi değerlere bağlılığımız , vicdanıı ve etik hizmet anlayışımızla bugünlere gelmeyi başardık. Merhum Mehmet Akif İnan'ın oluşturduğu sendikal vizyonumuz ile de emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. Oluşturmak istenen suni gündemlere , gerilimlere , takılmadan , tüm enerjimizi çalışanlarımız için sarf ettik sarf etmeye devam edeceğiz. " dedi.
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi'nden Deri Kanseri Alarmı! Erken Tanı Vurgusu
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk Solak, cildi oluşturan hücrelerin normalin dışında, aşırı ve kontrolsüz bir şekilde çoğalmasıyla ortaya çıkan deri kanserlerinin erken teşhisle büyük oranda tedavi edilebildiğini söyledi.
MİDE KANSERİ ERKEN EVREDE BELİRTİ VERMEZ
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Gastroenteroloji Bilim Dalı’ndan Doç. Dr. Nimet Yılmaz, “Mide kanseri, mide hücrelerinin kontrolsüz çoğalmasıyla oluşan ciddi bir hastalıktır. Genellikle erken evrede belirti vermez, ancak ilerleyen dönemde iştahsızlık, kilo kaybı, mide ağrısı ve kanama ile kendini gösterir” dedi.
SANKO Üniversitesi'nden Ruh Sağlığı Uyarısı: Depresyon Mevsim Tanımıyor
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nda görev yapan Uzm. Dr. Lütfiye Şimşek, depresyonun yalnızca sonbahar ve kış aylarında görülen bir hastalık olmadığını, yılın her döneminde ortaya çıkabileceğini söyledi.
SANKO Hastanesi'nden Önemli Uyarı: Açlık Her Zaman Mideden Gelmiyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nden Diyetisyen Zelal Ürek, sağlıklı beslenmenin ilk adımının, ne yediğimizi değil, neden yediğimizi de anlamak olduğunu söyledi.
SANKO Üniversitesi Hastanesi'nden Ailelere Yaz Tatili Beslenme Rehberi
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nden Uzman Diyetisyen Meltem Demirci, sağlıklı beslenen çocukların tatilde daha enerjik olduğunu belirterek, yaz tatilinde çocukların beslenme düzeninin ihmal edilmemesi gerektiğini söyledi.
Uzman Diyetisyen Meltem Demirci Uyardı: Güvenli Gıda Olmadan Sağlıklı Beslenme Mümkün Değil
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nden Uzman Diyetisyen Meltem Demirci, güvenli gıda olmadan, sağlıklı beslenmenin mümkün olmadığını söyledi.