© Haber Hanesi 2014 - 2025

SURİYE İDLİB’E 2 TIR BAYRAM HEDİYESİ

SURİYE İDLİB’E 2 TIR BAYRAM HEDİYESİ

Kahramanmaraş Hayrat İnsani Yardım Vakfı’ndan Suriye İdlib’e 2 TIR bayram hediyesi olmak üzere gıda yardımı gönderildi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Hayrat İnsani Yardım Vakfı’nın birlikte organize ettiği 2 TIR insani yardım malzemesi, Hatay’ın Reyhanlı İlçesindeki Cilve gözü kapısından Suriye’nin İdlib bölgesine ulaştırılmak üzere uğurlandı. Suriye’nin İdlib kentinde konuşlandırılan  savaş mağduru insanlara, bizzat yerinde dağıtılmak üzere üzere 1 TIR un ile 1 TIR gıda yardım malzemesi, vakıf yöneticileri refakatinde dualarla uğurlandı.  Aralıksız bir yıldırı sürdürülen ve bugün gönderilen 2 TIR ile 152. Yardım TIR’ını Suriye’ye ulaştırdıklarını belirten Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri Daire Başkanı Hasan Balbaba “Bugünkü TIR’larımız bayram öncesi çok daha önemli hale geldi. İnşallah bugünkü 2 TIR’ımız İdlib’teki kardeşlerimize bir nevi bayram hediyesi gibi olacak. Bugün uğurlayacağımız TIR’larda 1 TIR gıda kolisi 1 TIR da un olmak üzere 2 TIR’dan, toplamda da 152. TIR’ımızı göndermiş olacağız.” Dedi Bölgede çalışma ve iş sahası olmadığı için, savaş mağduru Suriyeli vatandaşların hayatlarını sadece Türkiye’den ve başka ülkelerden giden yardımlarla sürdürdüklerini ifade eden Hayrat Vakfı Suriye Koordinatörü Ubeyd Köşker, yardımların sürmesi gerektiğini belirtti.

İlginizi Çekebilir

SANKO Holding’den TEKNOFEST 2026’da Gençlere Teknoloji Desteği

SANKO Holding, ana paydaşlarından biri olduğu TEKNOFEST 2026’da yürütücülüğünü üstlendiği İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması ile toplumsal ihtiyaçlara yönelik yenilikçi ve fayda odaklı teknoloji projelerinin geliştirilmesini teşvik ediyor.

Bilim Şehitkamil’den TEKNOFEST 2026’da Büyük Başarı

Şehitkamil Belediyesi Bilim Şehitkamil’de TEKNOFEST 2026 için hazırlanan 10 takım, 5 ayrı kategoride finale kalma başarısı gösterdi. Geleceğin bilim insanları geliştirdikleri projelerle TEKNOFEST 2026’da birincilik için yarışacak.

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

TÜM HABERLER