© Haber Hanesi 2014 - 2025

SU BASKININA HIZLI MÜDAHALE

SU BASKININA HIZLI MÜDAHALE

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinin aşırı yağışlardan dolayı su baskını ve kanal tıkanıklığı olaylarına anında müdahale ettiği belirtildi. Konu ile ilgili olarak İtfaiye Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, ilimiz genelinde son bir gün içerisinde 45 su baskını ve kanal tıkanıklığı vakasına müdahale edildi. Birkaç gün boyunca devam eden yağışlar sebebiyle, son 24 saat içerisinde özellikle Yahya Kemal, İsmet Paşa, Doğukent, Bulanık, Sümer, Avşar ve Malik EjderMahallelerinde yoğunlaşan su baskınları için İtfaiye ve KASKİ ekipleri adeta seferber oldu. Söz konusu vakalarda kısmi maddi hasar olduğu bildirildi. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire başkanlığı ve KASKİ ekiplerinin yaptığı açıklamada; müdahale ekiplerinin 24/48 kesintisiz hizmet verildiği, yağışların 16 Nisan Pazar gününe kadar aralıklarla devam edebileceği belirtilerek, vatandaşlardan su baskınları ve ya kanal tıkanıklığı vakalarında ivedilikle 112 İtfaiye ve 185 KASKİ ihbar hatlarını aramaları gerektiğini belirtildi.

İlginizi Çekebilir

SANKO Holding’den TEKNOFEST 2026’da Gençlere Teknoloji Desteği

SANKO Holding, ana paydaşlarından biri olduğu TEKNOFEST 2026’da yürütücülüğünü üstlendiği İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması ile toplumsal ihtiyaçlara yönelik yenilikçi ve fayda odaklı teknoloji projelerinin geliştirilmesini teşvik ediyor.

Bilim Şehitkamil’den TEKNOFEST 2026’da Büyük Başarı

Şehitkamil Belediyesi Bilim Şehitkamil’de TEKNOFEST 2026 için hazırlanan 10 takım, 5 ayrı kategoride finale kalma başarısı gösterdi. Geleceğin bilim insanları geliştirdikleri projelerle TEKNOFEST 2026’da birincilik için yarışacak.

Şehitkamil Çamlıtepe’de ulaşım rahatladı: Yeni imar yolları asfaltla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde daha güvenli, konforlu ve ulaşılabilir yollar oluşturma hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çamlıtepe Mahallesi’nde yıllardır vatandaşların yaşadığı yol sorunu çözüme kavuşturulurken, yeni bölgelerde de asfalt serimi gerçekleşti.

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

TÜM HABERLER