© Haber Hanesi 2014 - 2025

SOĞUTMA ÇALIŞMALARI 2 SAAT SÜRDÜ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi bir tekstil fabrikasında çıkan yangına anında müdahale ederek söndürürken, soğutma çalışmaları 2 saat sürdü.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’ndan alınan bilgiye göre; 1 Kasım 2018’de saat 23.40 sıralarında, Kahramanmaraş-Gaziantep karayolunun 3. Kilometresinde bulunan bir tekstil fabrikasında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Fabrikanın depo bölümünde başlayan ve kısa sürede pamuk balyalarına sıçrayan yangın, Merkez ve Karacasu gruplarından 6 araç ve 18 personelle 1 saat içinde söndürüldü. Söndürülmesine rağmen, içten içe yanmaya devam eden sıkıştırılmış pamuk balyaları gömülmek üzere itfaiye nezaretinde risksiz bir alana götürüldü. Soğutma çalışmaları yaklaşık 2 saat sürdü.

Yangında herhangi bir yaralanma olayı yaşanmazken, tonlarca balya hasar gördü. Olay hakkında soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER